2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور بده مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 99 پست

ازاد دانشجو محوره میبینی استادا ب دانشجو جزوه میدن باهاش راه میان 

اما پیام نور استاد محوره کل کتاب باید بخونی امتحانش کشوریه هیچگونه راحت گیری ندارن

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرک ها که یکی هستن نمیدونم چرا میگن ارزشش کمه و ... همین ازاد خیلی از رشته ها با پول و جزوه دارن درس میخونن ولی پیام نور استاد حتی اسمتو نمیدونه چه رسد به اینکه پارتی بازی کنه 

ولی غیر حضوریه استادا حال تدریس ندارن دانشجو ها هم یکی کلاس میاد یکی نمیاد حس دانشگاه رو نداره برای متاهل ها و شاغل ها خوبه 

ولی توی امتحاناتش چون نه درست حسابی سر کلاس رفتی نه درست حسابی استاد دیدی کارت سخت تر از دانشگاه ازاده باید خودت از پس خودت بر بیای 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بحث اعتبار باشه مدرک پیام نور معتبرتره. من خودم پیام نور خواندم اولین آزمون استخدامی هم شغل دولتی اس ...

به  شخصه منم معتقدم بچه های پیام نور باسوادتر از بچه های آزادن

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بد که نیست اما تا سر از کارشون دراورد پیر شدی الان خودم مثال بزنم موندم این وسط کلاس ابان هست یا بهم ...

واسه کلاسا تویه کانال تلگرام مربوط به برنامه کلاسی اوایل ترم میزارن واسه امتحانا هم گزارش ۱۰۱ توسامانه گلستان البته اوایل ترم نشون میده ولی نزدیکای امتحانا تا شهریه رو نریزی ننیاره‌الان بری هستش 

اموزش ابتدایی کاردانی ۶ ترم بعد ترمی ۷ م

بهتر که انصراف دادی واسه رشته ات شغل نیس تهش باید ازمون استخدامی آموزش پرورش بدی که با مدرک پیام نور هم میتونی ازمون بدی چ فرقی داره مگه

مدرکش کاملا معتبره الان اکثر رئیس های بانک رو ببینی مدرکشون از پیام نور تفاوته مدرکی ندارن عزیزم میتونی بری تحقیق کنی بپرسی از ارگان ها که مدرک براشون مهمه یا نه من سوال کردم مدرک مهم نیست نوع رشته فقط دیگه مهمه وگرنه هیجا نمیپرسن مدرکتو کجا گرفتی میگن لیسانس چی داری