2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیان

2152 بازدید | 96 پست

اگه همسرتون گوشیش رمز داشته باشه و به هیچ عنوان رمزشو بهتون نده و سابقه خیانت هم داشته باشه چکار میکنید من دیگه کم اوردم 

حرفش اینه هروقت میخای گوشیم رو ببینی بگو قفلش رو واکنم ببین من یه سری کارهای مالی دارم که نمیخام ببینی 

الان یه هفته هست دعوای بدی کردیم قهریم واقعا به جدایی فک میکنم چون سروگوشش هم میجنبه

ولی درمونده شدم طلاق خیلی پروسه سختیه اگه دادخواست از طرف من باشه حالاحالاها به نتیجه نمیرسم

گفتم متاهل ها بیان کمک تا احساسی راهنمایی نکنن

من واقعا درمونده شدم

بچه داری چندسالته چندوقتا ازدواج کردی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بعد خیانت 5 سال پیشش و توبه و تلاش برای بهبود زندگی دیگه دغدغه خیانت نداشتم 

ولی دوباره روح و روانم آسیب دیده 

عین خیالش هم نیست

اگه اشتی کنم اونم میگه بالاخره موفق شدم حدو حدودش رو بدونه

اگه قهر باشم دق میکنم هر غلطی میخاد میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو فکر طلاق که هستم ولی توان رفتن به دادگاه و دوندگی ندارم 

تو تاپیک قبلم هست که سروگوشش میجنبه

این درحالی هست که من خیلی خیلی لول بالاتری نسبت بهش دارم و نمیدونم چرا اینقدر هرز میخاد بپره

18 ساله ازدواج کردم یه دختر 14 ساله دارم

چندسالته شغلم داری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

44 سالمه شاغل هم هستم

ولی واقعا سخته نزاره چکش کنی منم شوهرم رمز بزاره اتیشش میزنم بنظرم وقتایی ک میده دستت کامل زیر و روش کن اگر چیزیم باشه بلخره از دستش درمیره

من رمز و حریم خصوصی این حرفا حالیم نیست جنگ میشه

بابا اصلا بعد اون خیانتش مشاور پفت حق نداری رمز بزاری که زنت ندونه

منم یه هفته میشه جنگ بدی راه انداختم ولی بیخیاله و از موضعش پایین نمیاد

ولی واقعا سخته نزاره چکش کنی منم شوهرم رمز بزاره اتیشش میزنم بنظرم وقتایی ک میده دستت کامل زیر و روش ...

باورت میشه هرگز سرگوشیش نمیرم و بدم میاد از این کار چند شب پیش اتفاقی میخاستم از چیزی عکس بگیرم دیدم رمز گذاشته و نمیده