2777
2789
عنوان

خانما خوشمزه ترین برند ترشی که خوردید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 3667 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترشی فقط خونگی خودم. 🤗

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من اصصلا ترشیهای بیرون‌ اماده دوست ندارم..چون اصلا سرکه نمیزنن..یه ماده دیگست که باعث میشه ترشی سریع برسه بوی تندی داره وسرطان زاست....فقطططط وفقططط طعم  ترشیهای خونگی دوست دارم..

پارسا پسرمامان😍
حتما امتحان میکنم مرسی عزیزم

اره شما که همه چیو امتحان کردی برند نَمکین رو هم امتحان کن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من اصصلا ترشیهای بیرون‌ اماده دوست ندارم..چون اصلا سرکه نمیزنن..یه ماده دیگست که باعث میشه ترشی سریع ...

جایی میشناسی 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

عزیزم ماشالا نی نی سایت پر از کد بانوعه

هر ترشی بخای مطمئنم اینجا کلی خانوم با سلقه هست که بلد باشه

سعی کن اندازه کم خودت درست کنی که علاوه بر طعم خوبش توش پر از عشق هم خواهد بود❤️

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
عزیزم ماشالا نی نی سایت پر از کد بانوعههر ترشی بخای مطمئنم اینجا کلی خانوم با سلقه هست که بلد باشهسع ...

تاحالا امتحان نکردم 

نهایتا مامانم یه خرده بهم میده 

مرسی عزیزم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
تاحالا امتحان نکردم نهایتا مامانم یه خرده بهم میده مرسی عزیزم

حتما امتحان کن

منم خیلی وقت نیس خودم به کمک همسرم درست میکنم

ولی واقعا عالی میشه و همه تعریف میکنن

تجربه قشنگیه،برا من حتی قشنگ تر از پختن کیک❤️

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
حتما امتحان کنمنم خیلی وقت نیس خودم به کمک همسرم درست میکنمولی واقعا عالی میشه و همه تعریف میکننتجرب ...

درسته عزیزم 

مرسی❤️🫀