2777
2789
عنوان

تک فرزندی موندن دخترم به خاطر بیماری بچه های بعدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 66 پست

تو بی تابی میکنی دخترت بیشتر ناراحت میشه 

جلوش خودت رو قوی و محکم نشون بده انگار اصلا ناراحت نیستی

در بدترین شرایط هم بودی جلوی اون اخم کوچولو هم نباید بکنی و پیشش از مزایای تک فرزندی بگو

در اولین فرصت برو مشاور وضعیتت رو بگو بعدا دخترت رو ببر پیشش

بعدشم وازکتومی و بستن لوله های خودت رو انجام بده شرایطت رو بگی دکتر زنان صددرصد قبول میکنن نشد پولی چیزی بده بهشون

درکت میکنم وقتی مادر باشی دیگه نمیتونی به خودت فکر کنی تو رو خدا مواظب خودت باش الهی خدا بچه هات برا ...

دوست دارم بمیرم ولی چه کنم که نمیشه 

حالم از محکم و قوی بودن به هم میخوره به خاطر دخترم خیلی خودم رو سرحال و قوی نشون میدم ولی دارم له میشم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به معجزه توی زندگیت ایمان داشته باش 

من دلم روشنه که هیچ اتفاقی برا پسر نازت نمیفته 

تا خدا هست نگران یه ثانیه بعدت هم نباش

با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن

میشه هی نگید دیگه بچه نیار

خودش می‌دونه 😭

من سر دومی بخاطر تشخیص اشتباه داشتم دق میکردم ،شب و روزم گریه بود می دونیم چه دردی می‌کشی الان 

آخرین تلاشتو بکن نذر و نیاز و قربونی بکن ،خدا بزرگه

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
گفتم که من اصلا به بچه فکر نمیکردم حتی اقدام کردم براس سقط همه جلوم رو گرفتن من خودم انقدر اذیت شدم ...

خب دیگه. میگم تا الان اوکی. از اینجا به بعد اقدام کن واسه بعدی. ببین وقتی دو بار واست پیش اومده، یعنی دفعه بعد هم ممکنه بازم باردار بشی. 

و اینکه نگران تک فرزندی نباش. خیلیا تک فرزندن. والا اصلا اتفاق خاص و بدی نیست. بچه اول منم بیمار قلبی بوده. الان هی میگه خواهر و برادر. واسش توضیح دادم اولا ممکنه خواهر و برادرش بیمار باشه و این جوری واسمون خیلی غم انگیزه. دوما فاصله سنی انقدر زیاد شده که اون بچه دیگه واست هم بازی نیست. سوما منابع مالیش رو نداریم. قانع شده. بزرگ هم میشه انشالله دوستا و خانواده خوب نصیبش بشه. الان من سه تا خواهر و برادر دارم. والا تا الان جز نود درصد دردسر واسم هیچی نبوده. همیشه در حال پرداخت ضررهای مالیشون هستم

شما راضی هستی ؟هیچ وقت حسرتش رو نخوردی ؟،،،دخترم تک فرزند هست،اطرافیان خیلی سرزنشم میکنن با اینکه می ...

حسرت نه .میدیدم دوستام بهم حسودی  میکردن  می گفتن خوش ب حالت تک بچه ای. یا مثلا ببین تک فرزند بودن خوبیش اینه خواهر برادر ندارم ک باهام دعوا کنن. یا مثلا فرق بزارن.. یا مامان بابام ب خاطر اونا دعوام کنن ..هر محبت یا یا دعوایی ک  کنن فقط منم. اگه  پول دارن میدن ندارن نمیدن. خوبیش اینه فرق نمی زارن.بدیش اینه ادم وابسته میشه من وابسته شدم ولی دختر خالم یا پسر  داییم‌تک فرزنده‌اونا وابسته نیستن و خارج زندگی  میکنن 

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

اخه فنیل کتونوری با رژیم درمان میشه مثل پسرمن که فاویسمه ،،، کاش خودم فاویسم بودم ولی پسرم فاویسم نب ...

نه بچه های من اوضاع خوبی ندارن زمانی که زنده هستن نه گریه میکنن نه میتونن خودشون شیر بخورن نه میتونن حرکت آن چنانی داشته باشن عین ی عروسک هستن بی صدا و با رنج و درد زیاد 

زمان دردشون چشماشون رو فشار میدن روی هم  

من این چیزها رو می بینم و هنوز زنده ام 

نه بچه های من اوضاع خوبی ندارن زمانی که زنده هستن نه گریه میکنن نه میتونن خودشون شیر بخورن نه میتونن ...

درکت میکنم فقط میتونم بگم خدا برات صبر بده انشالله پسر نازت خوب بشه

خیلی ناراحت شدم برات و گریه کردم.انشالله همونجور که این بچه خدا خواسته بوده الانم خود خدا بزات سالم و سلامت نگهش داره

لطفا از الان ناامید نشو چندتا دکتر ببر و خیلی هم براش نذر کن انشالله سالم و سلامت بمونه برات

فقط ناامید نشو

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
خب دیگه. میگم تا الان اوکی. از اینجا به بعد اقدام کن واسه بعدی. ببین وقتی دو بار واست پیش اومده، یعن ...

مننونم که درکم میکنی خیلی خوب توصیح میدی منی که همیشه به بقیه کمک میکردم الان مغزم درست کار نمیکنه و حرفای شما ی کمی روشنم کرد

من صد در صد ی پیشگیری محکم خواهم کرد واسه باردار نشدن

زن داداشم هم میگه با گذشت زمان دیگه سراع خواهر و برادر رو نمیگیره 

انقدر هم همیشه باباش براش سرگرمی ایجاد میکنه که مطمئنم میتونه کنار بیاد 

ولی تو این برهه از زمان داره اذیت میشه 

ای خواهر کاش من جای دختر شما بودم شما ب فکر خودت باش الان ب خاطر تک فرزندی دخترت غصه نخور .چندوقت دیگه بزرگ میشه یا ازدواج میکنه یا میره خارج درس میخونه و یادش میره تک فرزنده من خواهر برادر بزرگ تردارم الان بخاطر نامردیاشون درد بی درمون گرفتم .این دنیا همش چالشه ادم تک باشه فقط غصه خودشا میخوره دیگه غصه خواهر برادرا نمیخوره

نه بچه های من اوضاع خوبی ندارن زمانی که زنده هستن نه گریه میکنن نه میتونن خودشون شیر بخورن نه میتونن ...

انشالله پسرت خوب بشه. غصه نخور. تو تلاشت رو واسه جلوگیری از رنج بچه ات کردی. آزمایش دادی و چک اپ شدی. وازکتومی یادت نره. غیرقانونیه. ولی شک نکن بگردی هست. سرپایی هم هست. ما اصفهانیم ولی رفتیم شیراز تا برامون انجام داد. اصفهان کسی رو پیدا نکردیم. حوصله گشتن بیشتر هم نداشتیم. دو شب هتل گرفتیم و تمامش کردیم 

اولین تاپیکی هس که دارم با خوندن کامنتات گریه میکنم 

نذر حضرت ابولفضل کن پسرت شفا بگیره پای پیاده بری پابوسش