2777
2789
عنوان

تک فرزندی موندن دخترم به خاطر بیماری بچه های بعدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 66 پست
عزیزم متاسفم ولی دخترتون از تک فرزندی ناراحت نیست ...از اینکه داداش و ابجیش جلوی چشمش پر پر میشن نار ...

به خدا من بچه نمیخواستم  

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
خیلی سخته چندین بار نصف شب خواستم خودمو بکشم ولی فکر بچه اولم نمیذاره کاری بکنم خیلی از زندگی و خدا ...

درکت میکنم وقتی مادر باشی دیگه نمیتونی به خودت فکر کنی تو رو خدا مواظب خودت باش الهی خدا بچه هات برات نگه داره و این روزا رو گلا یادت بره خدا خودت دل این مادر شاد کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حاضرم برم کامل رحمم رو دربیارم انقدر که اوضاعمون خرابه و روزگار سختی داریم حتی به شوهرم گفتم می ...

بله ادم تو ناراحنی و غم ممکن هرچیزی هم بگه .سوگ زیادیه ...باز مشاوره برای تک تکتون میتونه راهکاری داشته باشه  ...براتون ارامش ارزو دارم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
منم تک فرزندم ربطی نداره چه اگه مشکل داشته باشه بد تره هم خودش زجر میکشه هم پدرمادر

شما راضی هستی ؟هیچ وقت حسرتش رو نخوردی ؟،،،دخترم تک فرزند هست،اطرافیان خیلی سرزنشم میکنن با اینکه میدونن شرایطش رو ندارم

من مشکلی ندارم که پسرم تک فرزند میمونه 

گفتن شرایط اوردن بچه از پرورشگاه راحت شده 

شاید یدونه به سرپرستی قبول کنم 

شماهم میتونی اونا هم پدرمادر دارمیشن

به حکمتش دل بسپار(خدا)
انشالله خدا معجزه کنه براتبنظرم دخترتو بسپار همسرت باهاش حرف بزنه و‌مشاور ببرهالان شما خودت نیاز به ...

خیلی خسته ام 

از لحظه ای که بیماری پسرم معلوم شد هرکی رسید با ناراحتی میگه دیگه بچه نیار

خدا خودش میدونه من بچه نمیخواستم حتی خواستم سقط کنم ولی نذاشتن خدا همشون رو لعنت کنه نذاشتن سقط کنم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

منم دخترم تکه 

بخاطر مشکل ژنتیکی ک دارم نمیتونم  ریسک کنم بازم بارداربشم

میترسم دخترم تو‌ذوقش بخوره

ازالان دوست وهمراهشم

میدونم هیچی جای خواهریا برادر رو پرنمیکنه

اما دیگه باید زندگی رو جوری پیش ببریم که این غم کمرنگ تر بشه براش

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خیلی حس بدی هست که مطمئنی نهایت تا جند ماه دیگه بچه ات دیگه نیست و حسرتش می مونه به دلتنگران الانشم ...

عزیزم امید داشته باش بقول خودت خدا داده 

و قطعا نگهدارش هم خداس 

شما پسرتون کنارتونه و نفس میکشه خداروشکر از الان زانوی غم بغل گرفتی که دخترم تک میمونه 

پاشو خودتو جمع کن تو دل دخترت هم خال نکن دختر خوب

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
خیلی خسته ام از لحظه ای که بیماری پسرم معلوم شد هرکی رسید با ناراحتی میگه دیگه بچه نیارخدا خودش میدو ...

عزیزم شنیدم تشخیص نادرست نوزادان متابولیک تو ایران زیاده اکه میتونی گل پسرت چند تا دکتر دیگه هم ببر  انشالله که خدا براتون حفظش کنه شاید تشخیص اشتباه بود و این یکی مثل دختر اولت سالم باشه

امیدوارم همینطور باشه.بچه های دوتا از داداشام هم تک فرزندن‌ و الان که بزرگ شدن خیلی راضی هستن انقدر ...

چرا اخه

باز من دوس دارم دخترم تک فرزند باشع همسرم دوتا دوس داره امیدوارم راضی بشه

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید

ازته دل دعا میکنم ک معجزه رخ بده براتون

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خیلی حس بدی هست که مطمئنی نهایت تا جند ماه دیگه بچه ات دیگه نیست و حسرتش می مونه به دلتنگران الانشم ...

بمیرم برات 

مراقب خودت باش، پاشو ب زندگیت برس ب پسرت دخترت،خدا رو چه دیدی شاید یه شبه مشکل پسرت حل شد و اتفاقی براش نیفتاد،خودتو نباز دعا کن عزیزم