2777
2789

دوتاخواهرام به پدرمادرم رفتن فقط من وخواهرمجردم لاغرموندیم ☹️☹️من دوتابارداری هام تا20کیلواضاف کردم بعدزایمان به سه ماه نرسیدهمه اب شد 😩اونشب رفتم مهمونی سمت مادریم همه ماشاا..تپلن میگفتن لاغری یکم تقویت کننده بخورمن خوراکم خوبه که ☹️قدم 165وزنم 56میخوام 60بشم خیلی بهم میادتپل که میشم 🙃ازشانس من اطرافیانم همه ماشاا..هم من مثل نی قلیونم😂

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم لاغر نیستی هانده که میگن خیلی خوبه و اینا ۱۵ کیلو زیر قدشه😅شما دوس داری یه ۳.۴ کیلو اضافه ...

خب مهم همون سه چهارکیلوخواهربالانمیرم ☹️من توجمع فامیلا لاغرم همش تیکه میندازن 😐

خب مهم همون سه چهارکیلوخواهربالانمیرم ☹️من توجمع فامیلا لاغرم همش تیکه میندازن 😐

کاش ژن مون رو میشد عوض کرد گلم😂حالا تو فامیل من اکثرا چاق یکی لاغر باشه خوش هیکل محسوب میشه.ولی آش و نون بربری،بستنی،معجون،ماکارونی اینا را مدام بخور خیلی چاق کنندس عوضش سبزیجات و میوه رو کم کن که بتونی کربو و پروتین بیشتر بخوری مخصوصا کربو

کاش ژن مون رو میشد عوض کرد گلم😂حالا تو فامیل من اکثرا چاق یکی لاغر باشه خوش هیکل محسوب میشه.ولی آش ...

خوراکم خیلی خوبه به خاطرشیردهی فک کنم وزنم نمیره بالانزدیک دوسال😩

هیشکی ولی من بقیه رو اعصابمن😂وقتی بیخیال میشم چاق میشم،وقتی حرص میخورم لاغر میشم🤭

اخ اره من بچه هااذیت میکنن مدام درحال جیغ ودادم😂

اره همون منم تو شیردهی زیاد وزنم بالا نمی‌رفت با وجود تغذیه خوب انشالله بعد قطع کردنش وزنت بالا میره

انشاا..یه ماه دیگه قطع میکنم ممنون عزیزم🙏🌷