2777
2789

هم خونت اجاره باشه هم مغازه اونوقت تو خرجیه زنو بچشم حساب شده عمل کنه چجور برخورد میکنین مثلا دیروز برای خونه عسل گرفته برای مادرشم گرفته یا گوشت میوه هر چی برا خونه بگیره برا مادرشم میگیره در حالی که مادرش حقوق داره احتیاج نداره ولی مادرشم از اوناش نیست که قبول نکنه سواستفاده میکنه مثلا چند روز پیش یه تومن به من داده بود برم روسری کیف بگیرم با آرایشگاه برم عصر اومده بود میگفت بیا بینم اون یه تومنو چی کردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ک مادرشه اما من باشم خوشم نمیاد از این کارا 

دوماً وظیفه پسر نیست ک با وجود زنو بچه خرج بقیه رو هم بده اونم وقتی مادره خودش درآمد داره .حالا گاهی وقتا باشه اشکال ندارد ن کار همیشگی 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

منم باشم ناراحت میشم.اما وقتی نمیتونی اخلاقشو عوض کنی با خدا معامله کن .دلتو بزرگ کن.اون ب مادرش کمک میکنه حتی اگر خود مادره قدردان نباشه و نفهمه عوضش خدا ب زندگی شما و سلامتیتون برکت میده.

درسته ک مادرشه اما من باشم خوشم نمیاد از این کارا دوماً وظیفه پسر نیست ک با وجود زنو بچه خرج بقیه رو ...

همشم از من قایم میکنه خودم متوجه میشم ماهی ۱۵ تومن حقوقشه منکه ماهی ۱۵ برای خونم خرج نمیکنم 

خب حتما دلیلی داره میخره.مثلا خیلی میرید خونه مادرش میخواد جبران کنه.یا مادرش کم میاره....یا یه جا پولی چیزی از مادرش گرفته پس نداده....هزار دلیل داره....در حد ماهی یک خرید اوکیه...به هر حال پدر و مادر واجب النفقه هستند و شرعا حق دارند.

شوهرمن از اوایل همینجور بود هنوزم هست ولی کمترشده .....

تنها راهش اینه با سیاست خرج هاتو افزایش بدی و بندازیش وسط قرض و بدهی ....غر نزنی ، توهین و نفرین نکنی و جوری نشون بدی که باهاش تو یه جبهه ای و خودتم دلت میخواد کاری برای مادرش انجام بدی ولی چون مخارج بالاست نمیتونی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....