2777
2789
عنوان

پیام دختری ک برادرم خواستگارش بود

928 بازدید | 59 پست

تایپیک قبلیم توضیح دادم ک برادرم سنتی رفتن خواستگاری ی دختر خانمی و بعد از شش ماه رفت و آمد دختر خانم ب برادرم گفتن مبتلا ب یه بیماری سخت هستن و بچه دار هم نمیتونن بشن 

برادر من این مسئله رو پذیرفت ولی بعد ک رفتن برای صحبت مهریه و... پدر دختر خانم‌گفتن ب جز ۳۱۳ سکه سند شش دانگ اپارتمان برادرم و سه دنگ خونه ی پدرم هم باید ب نام دخترشون بشه ب عنوان ضمانت ک برادرم نکنه ب خاطر بیماری دخترشون زندگیو ول کنه 

برادرم هم همونجا همه چی متوقف کرد و ازدواج کلا ب هم خورد 

فردای اون روز مادر دختره زنگ زد ب مادرم ک پدر دختر کوتاه اومده و بیاین حرف بزنیم ولی برادرم گفت ب هیچ عنوان دیگع حاضر نیست 

ولی باز بعدش دخترخانم ب بنده ی پیام بلند بالا دادن و ازم خواستن با برادرم صحبت کنم و دوباره برن صحبت کنن 

من هیچ جوابی بهش ندادم ب برادرم هم نگفتم ولی نمیدونم بهتر نیست چیزی بهشون بگم ک بدونن تموم شده و دیگه پیگیر هم نشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر می‌کنی برادرت دیگه واقعا نمی خواد اگه مقدور پیام دختر خانم و به برادرتون نشون بدید

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بیماریش چیه؟خداروشکر کنید که آدمای صادقی بودن و بیماریش رو قبل عقد پنهون نکردن

بعد عقد میفهمید میتونست شکایت کنه و بدون مهریه طلاقش بده

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

کل آپارتمان و نصف خونه بابات و ۳۱۳ تا سکه !!!!!

چیز دیگه ای میل نداشتن ؟ زمینی ویلایی لامبورگینی ای از قلم نیوفتاده؟!!!!

ملت چه خوش اشتهان ماشالااااا

اصلا نزار برادرت با همچین خانواده کیسه اندوزی وصلت کنه

دختر قحط نیست که 

منم جای برادرت می‌بودم همین کارو میکردم . 

لیوان ابی ک بریزه دیگه  برنمی‌گرده . تمام شده هست همه چی .

حق با برادرت بوده. 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸