2777
2789
عنوان

با هچنین احمقی چی باید گفت

198 بازدید | 18 پست

ی تعداد فامیلامون داشتن صحبت میکردن طبق معمول از این و اون بعد گفتن فلانی عطراشو همیشه از فلان پاشاژ میگیره 

بعد خالم در عین بی شعوری گفت اون با ،بابای کارگرش صد سال سیاهم نمتونه عطر از اونجا بخره(با لحن خیلی بد و چشماشم بالا پایین کرد انگار ک مسخره کنه ) 😐😐😐بعد جالبیش اینه خود خالم نظافتچیه و بابای خودشم ی رانندس که سنشم ۷۰ 

من بهش بی ادبی نکردم گفتم مگه شما خودتون چیکار میکنین که به اون اینحوری میگین کولی بازی کرد که چرااا ب من ربط میدی 😐

گفتم خودتونم کارگرین یعنی چی این حرف 

بعد تا اخر شب هی ب طعنه میگفت ما ک کارمند نیستیم کارگریم 😐😐😐😂 

یکی دیگم ب تایید حرفش گفت اره ۲۰ تومن حقوق میگیره کارمنده دیگ 😐😐

واقعا با ادمای نفهم چجوری باید صحبت کرد 

ینی من میگم غرب خوبه اینا میشنون شرق افتضاحه 🤔 

دیشب فهمیدم دلیل پیشرفت نکردنشون توی زندگیشون ذات خرابشونه متاسفانه 

خاله ی دیگم باز عکس عروسی ی اشنایی رو میدیدن یهو قیافشو ی جوری کرد فکشو اورد جلو ی حالت مسحره خیلی جدی گفت عروس این شکلیه 😐😐😐با بی ادبی تمام 

حال بحث با اینو دیگ نداشتم تازه اینا یکیشون ۴۵ و ۴۰ سالشونه ب ترتیب 

بهترین کار اینه دوری کنی .ذاتشون  اینه که مسخره کنن کسی رو که موقعیتش بهتره از هر لحاظ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بهشون گفتی

تا میتونی ازشون دوری کن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

استارتر هر حرف حقی رو نباید گفتآدمهایی که اینطور خرف می زنند، اگه شما بگید مگه خودت چی هستی ، شروع ی ...

بله کار درستو شما میکنین واقعا منم همیشه خیلی خودمو نگه میدارم اگه نه ک با این سمی بودنشون کل مدتی ک اونجام باید دعوا کنم

بهترین کار اینه دوری کنی .ذاتشون اینه که مسخره کنن کسی رو که موقعیتش بهتره از هر لحاظ

وای دقیقاااا وقتی نگاه میکنم اینا درجا میزنن و پسرفت میکنن و اونایی ک ازشون غیبت میکنن روز ب روز پیشرفت