2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرتون هر چی برای خونه بگیره برای مادرشم بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 21 پست
خب حتما دلیلی داره میخره.مثلا خیلی میرید خونه مادرش میخواد جبران کنه.یا مادرش کم میاره....یا یه جا پ ...

نه اصلا نمیریم از عید نرفتیم در حالیکه ۵ دیقه راهه هیچی ام براش خرج نکردن حتی تو عروسیم سرویسه عقدمم بدل برداشتم هیچی نگرفتن هیچ کمکی ام بهمون نکردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حتما دلیلی داره میخره.مثلا خیلی میرید خونه مادرش میخواد جبران کنه.یا مادرش کم میاره....یا یه جا پ ...

پدرومادری که خونه و حقوق دارن واجب النفقه نیستن عزیزم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

منم دارم از این مورد ولی چون راهمون دوره هر ماه پول میزنه ب حسابشون منم غر زدنی قایمکی میزنه 

چونکه این بچه هارو مدیون بار آوردن 

الانم کلا میریم پیش تراپیست 

تراپیست بهم میگه کاریت نباشه چونکه همسرتون اینطور عادت دادن اصلا ب چشم همسرت نمیاد بهشون پول دادنی 

منم گفتم خب اون مبلغ رو ب منم بده چرا من خواستنی چیزی بخرم میگه این ماه صبر کن 

گفت تو توجه نکن بخر آخرش سرش ب سنگ میخوره 

منم بهتون این توصیه رو میکنم بخر فوقش چن بار دعواش رو بکشی ولی بذار عادت کنه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اینو از کجا در میارین که حق دارن 

اتفاقا برعکس هست حرفتون 

میدونید اونایی که مشکل اسی رو ندارن نمیتونن اسی رو درک کنن

مثلا اسی بخواد برا یه چیز کوچیک که میخره باید حساب پس بده ولی مادرو پدرش که حقوق هم دارن هر ماه پول بی دغدغه ای ب حسابشون بره 

ادمو میسوزونه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اینو از کجا در میارین که حق دارن اتفاقا برعکس هست حرفتون میدونید اونایی که مشکل اسی رو ندارن نمیتونن ...

من از جایی نیاوردم.تو قانون نوشته.درست و غلطش کار ندارم.ولی حتی پدر مادر میتونن شکایت کنند همونطور که زن میتونه شکایت کنه