2777
2789
عنوان

عموی همسرم زنگ زد بهم گفت ببخشید ب

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 40 پست
نه نمیدونم چی گفته بود ک از اینکه بهش گفتم شمام جای پدرم بدم اومد😂

چیز بدی نگفتی اینجوری بهش فهموندی جای پدرت یعنی هین پدرت ولی آمد پشت سرت چیز گفت فکرتود گیر نکن  من لچبودم زود می‌پرسیدم مگه چی گفتی دشت سرم تا نمی‌گفت نمیگفتم بخشیدم😂😂😂

من بودم میگفتم 

همین که خودتون دارید میگید کار بزرگی دارید انجام میدید منم به احترام همسرم میبخشم

یه منتی سر شوهرت میزاشتی یه کم حس خوب بگیره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم نباید میگفتم جای پدرمی از این بدم اومد

همینو بگو مگه بابات پشت سرت حرف میزنه که گفتی جای پدرمی 😁

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ببین بد نگفتی . ولی احساس میکنم چون از اون آدم خوشت نمیاد ناراحتی که چرا با پدرت مقایسه کردی درسته ؟ ...

بله ن  اینکه بدم بیادمن از کسی بدم نمیادهرکسم هررفتاری نشون میده نشونه شخصیتشه ولی بابت رفتارشون میگم کاش حرفم سنگین تر بود مثلا میگفتم خداببخشه

اگه به سنش میخوره که بچه ای همسن شما داشته باشه، حرفتون بد نبوده که. 

در کل اون بنده خدا پشت سر شما ی حرفی زده و باید شرمنده باشه، اونوقت چرا شما خودتو اذیت میکنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
میگم نباید میگفتم جای پدرمی از این بدم اومد

اتفاقا خوب گفتی

جای پدر یعنی پخته ترو عاقل تر 

عموی شوهر ؟! ما پدرشوهرمونم تحویل نمی‌گیریم چه برسه به موجودی به اسم عموی شوهر

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

نپرسیدی چی،گفتی ؟اصلا کنجکاو نشدی؟شاید حرفش اینقدر بد بوده ک ممکنه ابروت و برده باشه ؟ولی همین ک دل و جرات عذر خواهی داشته خیلی جالبه اونم جلو شوهرت بعد شوهرت هیچی نگفت؟

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

نپرسیدی چی،گفتی ؟اصلا کنجکاو نشدی؟شاید حرفش اینقدر بد بوده ک ممکنه ابروت و برده باشه ؟ولی همین ک دل ...

ن مهم نبود واسم اونقدر از خودم مطمعنم ک میدونم خدا خودش ابرومو حفظ میکنه من ک کاری نکردام 

اصلا کنجکاو نشدم ک چی گفته

شوهرمم تعجب کرد از کارش

بله ن اینکه بدم بیادمن از کسی بدم نمیادهرکسم هررفتاری نشون میده نشونه شخصیتشه ولی بابت رفتارشون میگ ...

متوجه شدم. چون برا خودمم پیش اومده . پدر همسرم خیلی منو اذیت کرد و بابت اینکه اوایل ازدواج پدر صداش میکردم همیشه ناراحتم . احساس میکنم به پدرم توهین میکردم. 

ولی باهاش کنار اومدم دیگه اون بنده خدا هم چند ساله فوت شده . 

شمام دیگه بهش فکر نکن . بزرگی و ادب خودتو نشون دادی با اون جواب 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

ن مهم نبود واسم اونقدر از خودم مطمعنم ک میدونم خدا خودش ابرومو حفظ میکنه من ک کاری نکردام اصلا کنجکا ...

اللن ک دیگه گذشته بی خیال 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU