2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اومدیم درود رستوران اول شهر از سمت بروجرد.چقدر غذاش خوب بود.ولی جا گیرمون نیومد.هتل ...پر بود.رفت ...

نوش جونتون خوش اومدین عزیزم

اهل کدوم شهری شما

بقران اگه اون موقع باهاتون آشنا بودم میومدم جلوتون میبردمتون خونه

اگه رفتید حرم برای آرامش دل دخترم کیانا دعا کنید.

چشم حتما🌺

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

نوش جونتون خوش اومدین عزیزماهل کدوم شهری شمابقران اگه اون موقع باهاتون آشنا بودم میومدم جلوتون میبرد ...

ممنون عزیزم.شیرازیم.ای کاش باهم آشنا شده بودیم.چقدر اون شب خسته بودیم و دنبال جا گشتیم

مامی کیا ی سابق هستم 
من می‌شنوم انقد حرص میخورم کلا یکی از نقطه ضعفامه اشغال ریختن تو طبیعت

این مسافرا اومدن دریاچه اینقدر اشغال و پلاستیک ریختن

که دریاچه بالا کلا نابود شد و تبدیل شد به نی زار

دریاچه گهر هم رو به نابودی هست اگه اینجوری پیش برن

حدود ده سال آبادان و خرمشهر بودم عمه ام هم کیانپارس اهواز بود.همگی برگشتیم شیراز

شیراز خیلی خوب و قشنگه خیابوناش بو گل میده 😍 اما اهواز و ابادان و خرمشهر و .... شب زنده دارن و خیلی خودمونین درسته گرماش اذیت کنندست اما هیچوقت حاضر نیستم محل زندگیمو عوض کنم