2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتای بازارش مناسبه؟ الان هوا چطوره عزیزم زمستان سرد میشه؟

چیزای خاصی هست برای خرید بعد شما چهار راه نادری ک بری پر دستفروش هم هست ک اصن هوس میکنی کلی خرید کنی قیمتا بد نیستن معمولا تو فروردین گرون میشه بخاطر مهمانای نوروزی بعد اینکه هوا توی زمستون سرد هست اما ظهراش خیلی سرد نیست معمولیه یخ نمیزنی شبا ولی میزنه به استخونت داغونت میکنه اما دی سرد میشه معمولا تازه اونم گاهی پیش میاد دی سرد نباشه اما اگر دنبال اینی ک ب گرما نخوری اذیت شی همون آذر دی هواش خوبه راحت میتونی بچرخی 

چیزای خاصی هست برای خرید بعد شما چهار راه نادری ک بری پر دستفروش هم هست ک اصن هوس میکنی کلی خرید کنی ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت😍 خیلیی دوس دارم یه اهواز بیام میگن ادمای خونگرمی هم داره مثل شما🥰🌱

ممنون عزیزم بابت راهنماییت😍 خیلیی دوس دارم یه اهواز بیام میگن ادمای خونگرمی هم داره مثل شما🥰🌱

تشریف بیارید حتماااااااااا بخدا خوش میگذره بهت بهترین سفر عمرت میشه بهت قول میدم قدمتون روی چشم🩵🦋