2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظر من چهره شما تناسب داره اجزاش با همدیگه

بینیت هم خوبه بانمک کرده چهره‌تو

به نظر من بزرگ نیست بینیت

شاید چون عکس سه رخه

در کل من قیافه شما رو دوس داشتم

یعنی اگه مدل نقاشی من باشی، دلم نمیخواد تغییری ایجاد کنم تو اجزای صورت و آرایشت

عزیزم به نظر من چهره شما تناسب داره اجزاش با همدیگهبینیت هم خوبه بانمک کرده چهره‌توبه نظر من بزرگ نی ...

اسی اگه سیو نمیکنی منم بزارم نظر بده رنگ کنم؟

البته من ابروهام کم رنگه همیشه سایه ابرو میکشم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
عزیزم به نظر من چهره شما تناسب داره اجزاش با همدیگهبینیت هم خوبه بانمک کرده چهره‌توبه نظر من بزرگ نی ...

فداتشم مهربونم 

ابروهام چطوره عشقم

راستش چند سال قبل یه آرایشگر ابروهامو خراب کرد و دیگه در نیومد چیزی هم نمیکشم داخلش ولی حس میکنم خیلی بده حالتش🥲

هستم ولی خستم❤

فداتشم مهربونم ابروهام چطوره عشقمراستش چند سال قبل یه آرایشگر ابروهامو خراب کرد و دیگه در نیومد چیزی ...

عزیزم من دوس داشتم کل چهره‌تو

وقتی میگم تناسب داره، یعنی احتیاجی به دستکاری هیچ چی نداری از نظر من

ابروهاتم خوب بودن واقعا

چهره‌تو دوس داشتم

حس خوبی هم داشت

عزیزم من دوس داشتم کل چهره‌تووقتی میگم تناسب داره، یعنی احتیاجی به دستکاری هیچ چی نداری از نظر منابر ...

دورت بگردم مهربونم

امشب انقدر گریه کردم ک حد نداره

شوهرم گفت زشتی و بچه ها هم زشتن

حتی بچه هامم بودن اونجا

دخترام بغض کردن 

هستم ولی خستم❤

دورت بگردم مهربونمامشب انقدر گریه کردم ک حد ندارهشوهرم گفت زشتی و بچه ها هم زشتنحتی بچه هامم بودن او ...

وای من فکر کردم اون دو تا دختر کوچولو خواهراتن!

مگه چند سالته شما؟!

نه عزیزم سیو نمیکنم

اسی میخوام برم ارایشگاه برای ابروهام ولی اینجا از اون مد روزی ک شما میگین بلد نیستن واقعا چون مثل تهران نیست من سالی دوبار میام تهران اونجا قشنگم ک برمیدارن میام شهرستان خرابش میکنن پس واقعا برای ابروهام کاری نمیتونم بکنم بنظرت رنگ کنم یا چی

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
میتونی بفرستی همینجا عزیزمفرستادی لایک کن که متوجه شم

الان میفرستم

فقط سریع پاک میکنم 

اسکرین شات هم گرفتید مهم نیست ❤️ مرسیی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜