بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم به نظر من چهره شما تناسب داره اجزاش با همدیگهبینیت هم خوبه بانمک کرده چهرهتوبه نظر من بزرگ نی ...
اسی اگه سیو نمیکنی منم بزارم نظر بده رنگ کنم؟
البته من ابروهام کم رنگه همیشه سایه ابرو میکشم
تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
اسی میخوام برم ارایشگاه برای ابروهام ولی اینجا از اون مد روزی ک شما میگین بلد نیستن واقعا چون مثل تهران نیست من سالی دوبار میام تهران اونجا قشنگم ک برمیدارن میام شهرستان خرابش میکنن پس واقعا برای ابروهام کاری نمیتونم بکنم بنظرت رنگ کنم یا چی
تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡