2777
2789
عنوان

شکست عشقی و کات

157 بازدید | 17 پست

برگشت برای شما؟

برگشتین بهش یا دیگه فرصت ندادین

با چی خودتونو قانع کردین که دیگه همچی تموم شده؟

یکم آروم میشم ولی باز همچی تازه میشه برام  دنیا داره میچرخه دور سرم

یه تاپیک در مورد بازگشت عشق زدم بخون

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولشه

تا چند وقت اینجوری

تو به اون عادت کردی

اگه یه سنگ هم تو اتاقت باشه از بیرون بیایی ببینی مادرت پرتش کرده بازم ناراحت میشی

خاصیت انسان خاصه آدم همینه که وابسته میشه و سخت دل می‌کنه

نمی‌خوام زر مفت بزنم

اما سعی کن خودتو با کتاب و فیلم و درس مشغول کنی

و عقلانی به موضوع نگاه کنی

:)چیشد که اینطوری شد:)

اوایل با مهاجرتم موافق بود 

یهو زد زیر همه چیز گفت من کی گفتم موافقم 

کلا هر چیزی که تا اون روز گفته بود رو زد زیرش و غرورمو شکست 

بعدشم هییییچ سراغی ازم نگرفت 

من بهش گفتم که دوسش دارم گفت نه هیشکی منو دوس نداره

گریه کردم حتی گفت خیلی بازیگر خوبی هستی

بعد از اون نه دیدمش نه سراغی ازش گرفتم 

اونم هیچی

اولشهتا چند وقت اینجوریتو به اون عادت کردیاگه یه سنگ هم تو اتاقت باشه از بیرون بیایی ببینی مادرت پرت ...

ببین عقلانی بخوام حساب کنم  منطقی ترین کاری بود که ازم برمیومد

اما امان از قلبم.از الان که چند ساعته ازش دورم  قلبم داره تیکه تیکه میشه  نگرانشم ازینکه نره  از درس و کارو زندگیش نیوفته  نره سیگار بکشه  

این قلب دوباره نزنه زیر همچی  

بدیاشو میخوام بنویسم هرروز که دیگه برگشت جوابشم ندم..میدونم برمیگرده و التماسم میکنه

اما بخوامم نمیشه...

اوایل با مهاجرتم موافق بود یهو زد زیر همه چیز گفت من کی گفتم موافقم کلا هر چیزی که تا اون روز گفته ب ...

من هربار اینارو شنیدم و باز خودمو خورد کردم رفتم سمتش:)

ما باید اونقدر به خودمون ارزش بدیم که اجازه ندیدم طرف حتی قصد کنه که چنین برخورد هایی داشته باشه باهامون

چه برسه به اینکه انجام بده و تهش ما تنهابشیم با کلی حرف نزده

هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست....تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@