2777
2789
عنوان

اگه بفهمی شوهرت…

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عشق مهم نیست جان مهمه جان منظورش وجودش .تمام دارایی ادم جونشه و سلامتیش میگن جونم به جونش بنده

دلم خبلی شکسته

دلم میخواد فردا صبح ب روش بیارم😭😭بپرسم ازش عشقت کیه لابد مبگه تو اونوقت میگم من عشقت نیستم سیو شده هات که یه جیز دیگه میگه🥲تهش فقط لبخند بزنم چیزی نگم

اره عشقش که خواهرشه🥲😭

عزمزمه اینقدر حساس نباش آون سیو برای دوران قبل عقدتون بوده وامونده  ،کم کم تغییر میکنه ،بعد جان هم خیلی خوبه ،تازه بهتره بدون عشق میشه زندگی کرد ولی بدون جان نمیشه .

صد سال سیاه این کارو نمیکنمقلبم💔غرورم💔

اول زندگی خیلی چیزا رو بلد نیستن باید یادش بدی از چی ها خوش ت میاد اون که جادوگر نیست افکار تو رو بخونه اصلن شاید درخواست خواهره بوده اسمش رو اینجوری سیو کنه بعضی خواهرشوهرا سوسکی و زیرپوستی فتنه گری می کنن 

شاید مال قبل از تو بوده نارحت نشو تو رو هم خوب سیو کرده

نه این گوشی جدبد گرفته

قبلا منو مای دارلینگ سیو کرده بود با قلب

الان فقط منو جانم سیو کرده خالی تما خواهرشو همچنان عشقه داداش

دلم خبلی شکستهدلم میخواد فردا صبح ب روش بیارم😭😭بپرسم ازش عشقت کیه لابد مبگه تو اونوقت میگم من عشقت ...

عزیزم این چه مسئله ای بخوای اوقات خودتو اونو تلخ کنی 

والا ارزش نداره 

جز کینه و کدورت چیزی برات نداره 

حساس ترش نکن 

داداششه دوسش داره 

شمام خانومشی جور دیگه دوست داره 

الان داداشم اسم خودمو سیو کرده 

اسم خانومشو 

عزیزم برم با داداشم دعوا کنم 

شوهرم کلی حساسه همکارو دوست زنگ میزنم شمارم معلوم شه 

گذاشته دلاور 😂

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟