2777
2789
عنوان

اگه بفهمی شوهرت…

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 59 پست

اگه واسه من کم نذاره تو محبت و اولویتش باشم واقعا اهمیتی نمیدم

کم گذاشتن مرداس که باعث میشه زن با این چیزای کوچیک آشفته بشه و حس بد بگیره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واسه من کم نذاره تو محبت و اولویتش باشم واقعا اهمیتی نمیدمکم گذاشتن مرداس که باعث میشه زن با این ...

دقیقا خس میکنم خانوادسو بیشتر دوست داره از سیوشم مشخصه😭😭دارم اتیش میگیرمممم

نه این گوشی جدبد گرفتهقبلا منو مای دارلینگ سیو کرده بود با قلبالان فقط منو جانم سیو کرده خالی تما خو ...

عزیزم ناراحت نباش هرکسی جایگاه خودشو داره 

بعدشم نوشته عشق دادش حتما عشقش که نیست شاید اینطوری دوست داشته نوشته 

کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭

اگه خواستی بفهمی مردی چه قدر به زن بها میده ببین به زنای اطرافش چه قدر بها داده و چه قدر محبت کرده.

برام عجیبه از همچین چیزی ناراحت شدی.

همسر من و برادرش خواهراشون و مادرشون رو می ذارن سرشون حلوا حلوا می کنن من و جاریم نه تنها ناراحت نمیشم خوش حالم میشیم چون یاد گرفتن که با زن جماعت چه جور باید رفتار کرد،،و فرقی نداره اون زن من باشم یا خواهرش یا مادرش یا دخترش.

برادرشوهرمم همینه حتی احترام منی که زن برادرش هستم هم داره،،چه برسه زن خودش.

و منظور مردیه که به زنای اطرافش در جایگاه خودشون اهمیت میده نه این که ترجیح بده یکی رو به اون یکی.

شما هم جایگاه خودتو داری دنبال این نباش که جایگاهت بالاتر یا پایین تر از خواهرش باشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

اگه خواستی بفهمی مردی چه قدر به زن بها میده ببین به زنای اطرافش چه قدر بها داده و چه قدر محبت کرده.ب ...

اتفاقا خیلی برام معمه که من نفر اول زندگیش باشم نه دوم نه سوم

اون خواهرش دو‌روز دیگه ازدواج کنه سوهرش میشه نفر اولش

بنظرت چجوری ب روش بیارم؟!دارم منفجر میشمممم😭😭

اصلا بروت نیار ،حساسیت نشون بدی بدتره ،تازه خودت که میدونی عشقشی، با این کلمات هیچ عشقی کمرنگ وپررنگ‌نمیشه ،دوتا زن وشوهر میشناسم که سایه هم رو با تیر میزنن ولی تو موبایل همدیگر رو فرشته زندگیم ،مرد رویاها سیو کردن برعکسش هم دیدم برای هم میمیرن ولی فقط به اسم همدیگر رو سیو کردن .

فقط به شوخی و با محبت ... نکته سنجی و ریز بینی کار دستت میده دنبال بهونه ای؟!

چجوری بگم

راهنماییم کن

دلم میخواست لگم بهش عشقت میه لابد میکه تو در جواب بگم نه عشقت من نیستم از سیو گوشبت مشخصه تهشم لبخند🙂

اتفاقا خیلی برام معمه که من نفر اول زندگیش باشم نه دوم نه سوماون خواهرش دو‌روز دیگه ازدواج کنه سوهرش ...

افکار بچگانه اس

من هیچ وقت شوهرمو به برادرم ترجیح نمیدم و برعکس،،هر کسی جایگاه خودشو داره و این نظر آدمای احساسیه که میگن من نفر اول باشم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

افکار بچگانه اسمن هیچ وقت شوهرمو به برادرم ترجیح نمیدم و برعکس،،هر کسی جایگاه خودشو داره و این نظر آ ...

اره خیلی احساسی ام

برا تولد خواهرش یه تومن زد ب حسابش برا یه هدیه کربته که قیمتش ۲۰برابرن بیشتر بود ولیی بازم دلم فرار نداره از این سیوش ناراحتم😭😭

ببین عزیزم منم خواهرمو نفس خواهر برادرمو جان خواهر سیو کرده بودم اما همین قضیه رو غیر مستقیم دیدم ک چقد بده و میتونه شوهرمو تو محبت من حساس کنه  برا همین عوضش کردم بعدم یچیزی شوهرم خواهراشو معمولی سیو کرده اما خرجی ک برا اونا میکنه پنهانی ولی چن برابر منه ینی یجورایی فهمیدم ک خرج میکنه و نمیگ  اصلا مهم نیس چی سیو کرده گن خاص سیو کردم اما معمولیه رفتارم اون معمولی سیو کرده اما تمام الویتشه فقط حساس ترش نکن ولی بیرون رفتین مثلا بگو دوستم خواهرش ازدواج کرد خواهره تمام زندگیش شده شوهره میشه دیگ تمام زندگی و آینده هر کسی همسرشه بالاخره سر پیری ب درد هم میخورن دیگ هیچی نگو هیچوقتم مستقیم حرفتو نزن چون نشون میدی ک باهاشون دشمنی من حتی حرفای مشاوره ای هم میفرستادم اینستاش یه مدت باهام چپ شده بود تازه فک میکنه من حرکت خرج کردنش برا خواهراشو نمیدونم بدونه میدونم بدتر میکنه 

چجوری بگمراهنماییم کندلم میخواست لگم بهش عشقت میه لابد میکه تو در جواب بگم نه عشقت من نیستم از سیو گ ...

هر جوری خودت تشخیص بدی بهتره

زیاد نظرخواهی نکن دختر خوب...چون عاقبت نداره

سکان زندگی ت رو دست خودت بگیر 

فقط همین رو بگم معیارت رو عقل و خداوند داشته باش ....تو زندگی تون گذشت و چشم پوشی باید بی نهایت  باشه اگه همسرت خوبه زیاد مته به خشخاش نذار و ایراد های بنی اسرائیلی نگیر .......مهم نیست حس ات شبیه حسادته به نظرم ....