2777
2789
عنوان

بنظرتون منم همسایمون رو اذیت کنم

333 بازدید | 23 پست

بخدا از وقتی اومدن آسایش ندارم اینا تا صبح بیدارن ساعت ۶صبح می‌خوابن شوهر منم همون ساعت پنج صبح میره سرکار شوهرش که از بچه ها هم بدتره صداش که نعره می‌کشه خونه ماس نصف شب ساعت سه با بچه هاش میدوعن آهنگ میزارن صداش خونه ماس ۱۲شب زنه تازه یادش میاد جاروبرقی بکشه سه شب آبمیوه گیری روشن کنه یا آهنگ بزارن با پام هم میکوبم زمین به نشانه اعتراض اصلا بدتر لج میکنن به صاحب خونه اش چندبار گفتیم گفت تذکر میدم به خودش هم تذکر دادم بدتر لج کرد عروس هلندی هاشم می‌زاره جلوی پنجره جیغ میزنن میرن تو مهم وقتی خوابم الان مادرشوهرم می‌گفت توهم صبح که خوابن آهنگ بزار پاهات بکوب زمین نزار بخوابن اما از دلم نمیاد چیکار کنم من چندبار تذکر دادم نمی‌فهمه 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسایه طبقه بالام دوتا پسر داره ک خیلی خیلی شیطونن از ساعت ۸صبح تا 1شب ک بخوان بخوابن یسره میدون و پامیکوبن چندبارم بهشون گفتم ولی اصلا فایده نداشته

همسایه خوب یکی از نعمت های خوبه ک ما متاسفانه ازش دریغ شدیم

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
منم همسایه طبقه بالام دوتا پسر داره ک خیلی خیلی شیطونن از ساعت ۸صبح تا 1شب ک بخوان بخوابن یسره میدون ...

کاش صبح اینجوری میکردن اینا کلا شب بیدارن صبح می‌خوابن تا ظهر من شب ها نمیتونم بخوابم 

خب واحد هایی که مسکن مهر میسازه میگن دیواراش خیلی نازکه صدا راحت میره

نه مسکن مهر نیست عزیزم اینا کلا بی فرهنگن گلم شب کی بیدار میمونه آهنگ بزاره تو آپارتمان