2777
2789

نابینا شد متاسفانه خوب نشد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله که خوب بشه

منم همش استرس دارم که ام اس بگیرم 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ی دسرهمسایه داریم تو ۸سالگی متوجه ام اس شدن

الان ۲۵سالشه هنوز دستگاه بسته از کف پاش تا لگن وگرنه نمیتونه حرکت کنه

از لحاظ بینایی خداروشکر خوبه

انقدم مهربونه ودلنشین...

کاش خدا ب دلش نگاه کنه نجاتش بده جوونه...

دختر داییم

البته نابینایی موقت

مثلاً حمام بخار بره نابینا میشه یا جای گرم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

سرچ کنید "نرم وی" ببینید تو شهرتون شعبه داره؟ 

صندلی ماساژ با سنگ یشم هست که باعث بهبود گردش خون میشه و خواص درمانی زیادی داره

یه پسر بچه بود دید لوله تفنگی داشت و دکتر قطع امید کرده بود رفت اونجا خیلی بهتر شد دیدش. 

جلسات‌ ش رایگان هست.

خدا خیرت بده انقدر به فکری 

عزیزم اون ام اس داشت چند وقت بیناییش رفت؟

آره ام اس داشت والا اینو نمی‌دونم فقط می‌دونم واقعا یه معجزه بود و بس چون این خانوم کلا تنهایی زندگی می‌کنه و الآنم تمام کارهاشو خودش انجام میده خرید و شغل و غیره داره