بچه ها میشه بیاید انقد گریه کردم یه بارم از حال رفتم بیاید توروخدا بگید تقصیر منه یا این عوضی
تو تاپیکای قبلمم هست پدرشوهرم اینا و ما دو تا خونه شریکی داریم ک یکی از خونه ها سهم پدرشوهرم بیشتره حالا قرار بود بره تو همون خونش اینجا رو ما پول بدیم ازش بخریم حالا تازه با خبر شدیم آقا میخاد تقسیم ارث کنه و خونه ای ک قرار بود برن روش و فروخته به برادر شوهرم اینجارم کمن نشستم امروز اومدم دیدم اومده خونم میگ یه ماه میمونم با پولی ک از برادرشوعر گرفتم طبقه پایینمو درست کنم منم دعوا راه انداختم گفتم قبول نیست بهم گفت از خونه بابات نیاوردی هسمرمم گفت قبول نیست بهش میگه اینجا منم مثل تو شریکم همینه ک هست اومده تو خونم از امشب میگ یه ماه میمونم منم بهش گفتم خدا ازتون نگذره زندگی و جوونیم رو نابود کردید اونم بهم گفت خدا خونه بابات و خراب کنه ک تورو پس انداخت منم یه داداش دارم از دور دنیا دور از جونش اگ ویرایش بشه خونه بابام خرابه دیگ منم بهش گفتم قربون داداشم بشین انگشتهای محبت بابام تکتک بره تو چشمت ک انقده دوست داره اونم بهم گفت توبهم گفتی ک منگفتم بهت حالا نمیدونم چیکار کنم میخام فردا جمع کنم برم خونه بابام اینا اومدن یه ماه بمونن تا طبقه پایین تکمیل بشه دارم روانی میشم دوتامون کم مونده بیرونش کنیم باز اومدنشست خونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.