2777
2789
عنوان

دعوا با پدر شوهر

282 بازدید | 25 پست

بچه ها میشه بیاید انقد گریه کردم یه بارم از حال رفتم بیاید توروخدا بگید تقصیر منه یا این عوضی 

تو تاپیکای قبلمم هست پدرشوهرم اینا و ما  دو تا خونه شریکی داریم ک یکی از خونه ها سهم پدرشوهرم بیشتره حالا قرار بود بره تو همون خونش اینجا رو ما پول بدیم ازش بخریم حالا تازه با خبر شدیم آقا میخاد تقسیم ارث کنه و خونه ای ک قرار بود برن روش و فروخته به برادر شوهرم اینجارم ک‌من نشستم امروز اومدم دیدم اومده خونم میگ یه ماه میمونم با پولی ک از برادرشوعر گرفتم طبقه پایینمو درست کنم منم دعوا راه انداختم  گفتم قبول نیست بهم گفت از خونه بابات نیاوردی هسمرمم گفت قبول نیست بهش میگه اینجا منم مثل تو شریکم همینه ک هست اومده تو خونم از امشب میگ یه ماه میمونم منم بهش گفتم خدا ازتون نگذره زندگی و جوونیم رو نابود کردید اونم بهم گفت خدا خونه بابات و خراب کنه ک تورو پس انداخت منم یه داداش دارم از دور دنیا دور از جونش اگ ویرایش بشه خونه بابام خرابه دیگ منم بهش گفتم قربون داداشم بشین انگشتهای محبت بابام تک‌تک بره تو چشمت ک انقده دوست داره اونم بهم گفت توبهم گفتی ک منگفتم بهت حالا نمی‌دونم چیکار کنم میخام فردا جمع کنم برم خونه بابام اینا اومدن یه ماه بمونن تا طبقه پایین تکمیل بشه دارم روانی میشم دوتامون کم مونده بیرونش کنیم باز اومدنشست خونم 

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم تو حسابشه فردا میده 😭بابا پول میخام چیکار افتادن ور دلم

حالا اینو نگو که پولتونم نده.پول را بگیر

نمیشه با پول خودش یه جا را اجاره کنه بره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

قراره بیان طبقه پایین شمارو درست کنن یا جای دیگه رو ؟ 

ولی خب اگه سهم شما رو درست اشکال نداره یک‌ماهم میگذره 

قراره بیان طبقه پایین شمارو درست کنن یا جای دیگه رو ؟ ولی خب اگه سهم شما رو درست اشکال نداره یک‌ماهم ...

اره طبقه پایین ماست من دردم اینه که بهم گفت خدا خونه بابات خراب کنه قراره یه ماه بمونه ور دلم 

صبوری کن صبوری..این بحثای خانوادگی هیچوقت از یاد آدم نمیره حتی تو روزای خوبش..

چرا من انقد عذاب دیدم بخدا جاریام سال ب سال بهش سر نمی‌زنن به اونا هیچی نمیگه 

صبوری کن صبوری..این بحثای خانوادگی هیچوقت از یاد آدم نمیره حتی تو روزای خوبش..

دقیقا منم با تموم خوبیا و روزای خوشی که داشتم پیششون ولی دلم از حرفای ناحقشون جوری شکست که الان بعد مدتها نمیتونم فراموش کنم اصلا 🤕

مگه چند نفرن؟

اومده خونه پسرش ..خونش درست شه میره..

درسته بد حرف زده باهاتون اما احترامشو نگه دار 

میگی که سهمتون رو هم داده 

این یه ماه هم میگذره شما قراره یه عمر نزدیک به هم زندگی کنید حرمتای بینتون رو از بین نبرین 

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)