2777
2789
عنوان

دعوا با پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست
چ شوهر بی عرضه ای داری فقطی مدرکی سندی امضایی آره برو تا با خیالت راحت ساخت و ساز کنن

اونم میگه سهم منو ک میده نخورده میگ‌ ده بار بهش گفتم برو وقتی انقد پرروعه باز میمونه نمیتونم بیرونش کنم 

دلم گرفته بخدا بهم گفت خدا خونه بابات خراب کنه اونم بابای مهربون منو 

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
اره طبقه پایین ماست من دردم اینه که بهم گفت خدا خونه بابات خراب کنه قراره یه ماه بمونه ور دلم

نرو ولی پذیرایی درست و حسابی هم نکن 

واگذار کن به شوهر و مادرشوهرت

با این اوصاف کاش پیش هم نبودین چون احتمالا همیشه با هم درگیر باشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من انقد عذاب دیدم بخدا جاریام سال ب سال بهش سر نمی‌زنن به اونا هیچی نمیگه

شما با رفتارت شخصیتتو نشون میدی ..اونا هم همینطور

میگن خدا به هرکس به اندازه ظرفیتش تکلیف میده..

وقتی این اتفاق برات افتاده حتما خدا توان تحملش رو هم بهت داده..

جواب کسی که ناحق میگه رو هم میده به موقش

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

دقیقا منم با تموم خوبیا و روزای خوشی که داشتم پیششون ولی دلم از حرفای ناحقشون جوری شکست که الان بعد ...

فراموش نمیشن..میشن تجربه..

مگه چند نفرن؟اومده خونه پسرش ..خونش درست شه میره..درسته بد حرف زده باهاتون اما احترامشو نگه دار میگی ...

سه تا پسر داره  دوتایی دیگ جدا شدن سهمشونم بردن شوهر احمق منم با این کار کرده خونه گرفته ولی یه مقدار از سهم پدرشوهرم تو اون یکی خونه بیشتره ک‌اونم بدون مشورت با ما رفته فروخته به برادر شوهرم اومده طبقه پایین ما بشینه نیمه کارس با پولی ک از برادرشوعر گرفته میخاد درست کنه پول مارم میده بقران اگ جای من بودی روانی می‌شدی رسماً خرمون کرده 

سه تا پسر داره دوتایی دیگ جدا شدن سهمشونم بردن شوهر احمق منم با این کار کرده خونه گرفته ولی یه مقدا ...

از خدا میخوام به دلت آرامش بده

شما با رفتارت شخصیتتو نشون میدی ..اونا هم همینطورمیگن خدا به هرکس به اندازه ظرفیتش تکلیف میده..وقتی ...

برگشته بهم میگ تو خیلی تو روی من وایمیستی اون یکی جاریات  اینطور نیستن تو خیر نمی‌بینی از زندگی آخه بگو مرتیکه مگه بابامی شانس منع با جاریام اصلا نمیتونه حرف بزنه

نرو ولی پذیرایی درست و حسابی هم نکن واگذار کن به شوهر و مادرشوهرتبا این اوصاف کاش پیش هم نبودین چون ...

کوفتم نمیپزم براش والا روانی منوشوهرم کم مونده بود بیرونش کنیم میگ نمیرم اینجام خونمه بابا بخدا من امسال این خونه رم میفروشم بزار گمشه بره از پیشم نشونش میدم