2777
2789
عنوان

کیا تا حالا کربلا نجف رفتن 💛

676 بازدید | 32 پست

میخوام برم عراق تور هوایی یک هفته با کاروان حج و زیارت 

کیا تجربه دارن راهنمایی کنید 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم

هتلتون نزدیک بود میخوام نزدیک باشه بتونم پیاده برم و بیام حتما باید مسئول و مداح همراهمون باشه یا خودمون می تونیم بریم بیایم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
من زمینی رفتمواسه هوایی تجربه ندارمولی چون اونجا همه ی امکانات هست فقط لباس و وسایل شخصی ببراگه میخو ...

مرسی عزیزم باید سوغات بخرم ولی من خیلی دعا اینا می خونم نمی دونم وقت می کنم یا ن 

هتلتون نزدیک بود میخوام نزدیک باشه بتونم پیاده برم و بیام حتما باید مسئول و مداح همراهمون باشه یا خو ...

بله خداروشکر نزدیک بود.

آره فکر نمی کنم مشکلی باشه.چ من دو تا کاروانی که رفتم مشکلی نبود.

اگه زیارت اولی هستی اطلاعات خوبی میدن با خود کاروانیا این ور و اون ور برید

بله خداروشکر نزدیک بود.آره فکر نمی کنم مشکلی باشه.چ من دو تا کاروانی که رفتم مشکلی نبود. اگه زیارت ا ...

آره زیارت اولم تا حالا نرفتم راسته میگن دفعه اول بری سه تت حاجتت ب یک سال نکشیده برآورده میشه 

من رفتم

شما حاجت گرفتید ؟

پیشاپیش زیارت قبول و سفر خوبی داشته باشی 

حج و زیارت بهترین کاروان از نظر امکانات 

روال کاروان های زمینی یک هتل نزدیک و یک هتل دور هست 

هتل نجف بیست دقیقه پیاده راه بود هتل کربلا دو سه دقیقه تا حرم فاصله داشت 

هتل کربلا و کاظمین ایرانی بود از نظر بهداشت و غذا عالی 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عالیه خوش بحالت رفتی من رو هم دعا کن سلام منم برسون بهشون .

خدا قسمت شمام کنه 

آره زیارت اولم تا حالا نرفتم راسته میگن دفعه اول بری سه تت حاجتت ب یک سال نکشیده برآورده میشه

من واقعا حاجتام برآورده شد. کلا امام حسین خیلی کریمه و دست خالی رد نمی کنه هیچکسو.

اگه رفتید و یادتون بود برا من و خانواده دعا کنید

پیشاپیش زیارت قبول و سفر خوبی داشته باشی حج و زیارت بهترین کاروان از نظر امکانات روال کاروان های زمی ...

ممنون 🌹