2777
2789
عنوان

به دعاهاتون خیلی نیاز دارم 🙏🏻💔

164 بازدید | 25 پست

مگه نمیگن اگه دلت بشکنه خدا صداتومیشنوه

مگه نمیگن اگه از ته دل گریه کنی و آهی از دلت بلند شه خدا جوابشونو میده

پس چراااا کسایی که بهم بدی کردن تقاص نمیدن!!!!!!!!

خیانت دیدم، جاریم و نامزدم ریختن روهم 

دوازده سال از عمرمو پاش گذاشتم، تا اینکه نامزد کردیم..

چرا خدا کاری به سر جاریم نمیده !

باشه اصن نامزدمن خراب...مشکل از نامزد من...

ولی اونکه زززرنه..اونکه میدونه من وجود دارررررم‌..

چرا هنوزم یواشکی با نامزدم در ارتباطه و خداهم هیچکارش نمیکنه

چرا خدا ساکته درمقابلش؟؟؟؟؟

هرشب گریه کردم هرشب غصه خوردم 

همه ی باورام نابود شد داریم جدا میشیم 

ولی چرا اون زن ککش نمیگزه و آهم نمیگیرتش

برای آرامش قلبت آیه الکرسی میخونم الهی که خدا جواب دل شکسته ت رو بده 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای آرامش قلبت آیه الکرسی میخونم الهی که خدا جواب دل شکسته ت رو بده

خیلی ممنونم.. توروخدا دعاکن زندگیم درست شه..دیگه خسته شدم..هم دوسش دارم و کلی خاطره باهاش دارم هم وقتی یاد خیانتش میفتم دلسرد میشم و دلم میخواد زنده نباشم..شب بخوابم و بیدار نشم...

انشالله که خدا هدایتشون کنه و زندگی شما هم سروسامون بگیره😔

یکسااااله هدایت نشدن که هیچ تازه وقیح تر هم شدن 

زندگیمو سیاه کرده این زن 

روحیه و انرژی برام نمونده

عین مرده متحرکم

خیلی ممنونم.. توروخدا دعاکن زندگیم درست شه..دیگه خسته شدم..هم دوسش دارم و کلی خاطره باهاش دارم هم وق ...

خدا نکنه عزیزم

.خدا خودش گفته که من نزد قلب های شکسته م . الهی که درهای رحمت خدا به روت باز بشه و اینقدر زندگیت پر از خنده و آرامش بشه که همه این سختی ها رو فراموش کنی 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خدا دوستت داشته که دستشون رو کرده برات چوب خدا بی صداست ، خدا یه چیز بهتر برات در نظر گرفته هیچوقت ب ...

من همینو میخواستم 😭من دوازده سال باهاش خاطره دارم و خیلی دوسش دارم،،، چراااا زودتر نشونم نداد اینجور ادمیه چرا این همه تلخی و سیاهی باید نتیجه ی عشقم بهش باشه 

اخه من چجوری با این همه خاطره و عاشقی دل بدم به کسی‌دیگه

من همینو میخواستم 😭من دوازده سال باهاش خاطره دارم و خیلی دوسش دارم،،، چراااا زودتر نشونم نداد اینجو ...

هیچوقت دیر نیست شاید نشونه فرستاده ولی تو ندیدی شاید اصرار داشتی بخدا یه حکمتی داشته که الان نه ولی بعداً متوجه میشی عزیزم به این فکر کن الان کلی تجربه داری و زندگی بهتری پیش روته خدا برات چیز بهتری کنار گذاشته