2777
2789
عنوان

لطفا منو راهنمایی کنید باوجود دوقلو چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا اگه‌ خواهرم باشه زندگیم رو به فناست بفهمه جیزی از زندگیش گفتم منو میکشه😐😂😂

متاسفانه جدیدا عصبانی ک میشه میگه ناراحتی برو خونه بابات و من خونه مامان بابام حتی ی شب جا ندارم و میدونه پدر مادر ب درد بخوری ندارم نترس خواهرت نیستم 

سلام عزیزم همین که خیانت نمیکنه و اهل دود و دم نیست خیلی میتونی روش اثر بزاری اگه میتونی ببرش روانپز ...

آخه اونا توانایی منو ندارن گناه دارن لاغر میشن خسته میشن منم ک نیاز دارم

متاسفانه جدیدا عصبانی ک میشه میگه ناراحتی برو خونه بابات و من خونه مامان بابام حتی ی شب جا ندارم و م ...

عزیزم خواهر من یبار قهر کرد اومد مامان بابام نزاشتن بمونه گفت برو خونه شوهرت تنها نباشه نزاشتن بمونه خواهرمم از اونموقع این جمله رو میگی که من خونه م

پدر مادرم جا ندارم😐😐

مطمئن باش خواهرت نیستم چون هیچکدوم از خواهرم از زندگی من خبر ندارن کلمه ای نگفتم

من خواهر نیستم برادرم ابجی‌گلم من پسرم  ولی فکر کنم مشاور خوبی برای مشکلاتت باشم چون از نزدیک دیدم

تو آرامش خودتو حفظ کنچون نمیتونی مثل سابق براش باشی اینطوری میکنه کم کم انشالله درست میشه

اصلا جالبه ک وقتی پول داره خیلی بهتر وقتی بی پول و بیشتر تو خونه کارش کمتره دوباره آخر آقای گندش میاد بالا