2777
2789
عنوان

لطفا منو راهنمایی کنید باوجود دوقلو چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت از اینکه بخاطر بچه ها باهاش دعوا میکنی حسادت میکنه

ی مدت هر چی ب بچها میگه طرف شوهرت باش و حقو بده بهش خودتم تلکی بچه هاتو دعوا کن و بگو حق با باباس نباید اینکارو میکردی و خودت جلو جلو کارایی ک باعث عصبانیتش میشه انجام نده و نذار بچهاتم انجام بدن

زیادم سر بچه داد نزن ی دوبار نمادین ک شوهرت ببینه تو با اونی

😭😭 رابطه خودشو شوهرش چطوره شوهرش چیکاره هست

رابطه‌اش با شوهر دوران نامزدی و دوران قبل به دنیا اومدن بچه عالی بود ولی بعد اینکه بچه به دنیا اومد انگار  بچه فقط مال مامانشه   یعنی بعصیا موقع ها انقدر باید اصرار کنه برا بچه لباس بخره که اخرش مدر راضی بشه برا بچه لباس بخره یا وقتی گوشیه باباش رو میخواد انگار جون باباش رو خواسته باباش با دوستاش میره گردش و اینا بجای اینکه خانواده رو ببره

زندگیت شبیه زندگی خواهرمه😐عزیزم نمیدونم چرا بعد بچه دار شدن شوهرا به بچه حسودی میکنن نمیدونم چرا ول ...

نه اصلا حسادت نیست آخه من ک بهم می ریزم و دعواشون میکنم ب من میتوپه ک چرا دعوتش کن میکنی اما من ۵سال کلا صبح تا شب با بچه هام فقط تو دستشویی بامن نیستن بد توقع داره بهم نریزم البته من اعتماد ب نفس بچه ها رو همیشه حفظ کردم نذاشتم ضایع بشن جلو دیگران

یعنی ب نظرت چیکار کنم مثلا میگه کلا خرج نکن البته وقتی پول کم داره وقتی داره خدایی چندبار بگم میده ا ...

زندگی سختی دارین با دوقلو ولی باید همسرت شمارو هم درک کنه ،… بچه هارو که از خونه پدرت نیاوردی 

یک وقتی که آرام هست و مثلا بچه ها خوابن با همسرت با نرمی و منطقی صحبت کن و بگو اگه تو از بار اقتصادی در فشاری منم از بار خانه داری و بچه داری خسته ام ، بچه ها هم بیگناهن، پس صداتو بالا نبر اینطوری زندگی رو برای هممون سختتر و تلخ‌تر میکنی و تحمل منم یکجا تموم میشه

رفیق باز نیست وقتی پول داره برای زن و بچش خرج میکنه کلا ب فکر آینده منو و بچه ها هست زحمت کش اهل دود ...

سلام عزیزم همین که خیانت نمیکنه و اهل دود و دم نیست خیلی میتونی روش اثر بزاری اگه میتونی ببرش روانپزشک شاید نیاز به قرص داشته باشه اگر هم نمیاد سعی کن خودت روی تغذیه اش اثر بزاری بادام فوق العاده هست برای اعصاب هر جور شده بخر روزانه هم خودت بخور هم به شوهرت بده مویز و کشمش هم بخورید .شربت آرام بخش هم از عطاری خوب بگیر فکر کنم مخلوط گل سرخ و چیزهای دیگه هست .

پیاده روی هم خیلی تاثیر خوبی روی مغز میزاره مغز رو گرم میکنه .

در کنار اینا باهاش صحبت کن با خوبی براش توضیح بده کارش اشتباه .

بغلش کن روزی چند بار تا آرومتر بشه خودت هم حتما با دوقلو برو پیاده روی 

شوهرت از اینکه بخاطر بچه ها باهاش دعوا میکنی حسادت میکنهی مدت هر چی ب بچها میگه طرف شوهرت باش و حقو ...

خدا کنه ک جواب بده دلم میخواد بچه هام و مادرشون باهم دوست باشن ن ی خرج کن باشه فقط براشون