راستش همسر من خوبیهای زیادی داره اما ی اخلاق بدی داره ک بداخلاق و کمی بددهن و با کوچکترین عصبانیت ی چی می ندازه بیرون و دادم صداش هم بالاس خیلی عصبیت میکنه من باوجود دوقلوها کلا ضعف اعصاب دارم دیگ جای وای این کارا ندارم اینم بگم خودمم گاهی بهم می ریزم اما اصلا بددهن نیستم و کلا فحش نمیدم و اینکه خیلی فکرم درگیر دوقلو ها۵سالشون هست و خیلی لجباز هستند و خیلی هم باهم دعوامون میشه جیغ میزنن و عصبیمون کردن ولی شوهرم خیلی بدرفتار میکنه مثلا میان جلو تلویزیون داد میزنه همون بار اول برو اون ور یا مگس کش برمیداره الکی تهدیدشان میکنه یا جلو بقیه اگ کار اشتباه میکنن داد میزنه فحش میده کلا هست رفتار میکنه و اینکه وقتی بی پناه این رفتارش بیشتر ازینور من صبح تا شب با بچه هام میگه پول ندارم بزارم بچه ها رو کلاس خودمم میرفتم باشگاه میگه پول ندارم ب رم میگم ب رم سرکار نمیخوره یعنی کلا من برای نگهداری بچه ها انگار تو این دنیا هستم برای همین یکم بی انگیزه و عصبانی ام اما ن ب اندازه اون با این حساب فکرم خیلی درگیر ارتباط اون با بچه هاس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای ی مرد لی پولی خیلی سختهاینکه نتونی جلو زن و بچش دست پر باشه سخته
درست اما منم بی تقصیر میگم نصف روز تو بچه ها نگهدار من ب رم سرکار اما میگه نه بخدا با بچه ها میرفتم باشگاه الان میگ پول باشگاه هم ندارم بخدا سال ی بار بازار مگه برم
چند سالتونه شما کم دیدم داداش بده کمک خواهرزاده بچه داری خداشانس بده
۱۹ سالمه
موقعی که کرونا شروع شد کلاس نهم بودم مدرسه غیر حضوری شد دیدم خواهرم دست تنهاس با دوتا بچه از اینورم عمل سزارین کرده رفتم پیشش یکی از بچه هارو من نگه داشتم یکی رو اون روزای اول که خیلی سخت بود باید یکیمون تا صبح نمیخوابید مواظب بچه بود اینجوری شد که بعضی موقع ها من شب تا صبح بیدار موندم نگهداری کردم صبح تا شبم من خوابیدم خواهرم نگهداری کرد حدود ۶،۷ ماهی بزرگشون کردم
۱۹ سالمهموقعی که کرونا شروع شد کلاس نهم بودم مدرسه غیر حضوری شد دیدم خواهرم دست تنهاس با دوتا بچه از ...
وای باریکلا اصلا مثل ی خانوم تجربه داری از حرف زدنت مشخصه خدا خیر مادرتون بده اینطور پسری تربیت کرده اما خواهشا بعدها ک ازدواج کردی برای خانومت هم همبنطور باش ک دعای خیرش پشت خودتو مادرت باشه