2777
2789
عنوان

لطفا منو راهنمایی کنید باوجود دوقلو چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ی مرد لی پولی خیلی سختهاینکه نتونی جلو زن و بچش دست پر باشه سخته

درست اما منم بی تقصیر میگم نصف روز تو بچه ها نگهدار من ب رم سرکار اما میگه نه بخدا با بچه ها میرفتم باشگاه الان میگ پول باشگاه هم ندارم بخدا سال ی بار بازار مگه برم

چند سالتونه شما کم دیدم داداش بده کمک خواهرزاده بچه داری خداشانس بده

۱۹ سالمه

موقعی که کرونا شروع شد کلاس نهم بودم مدرسه غیر حضوری شد دیدم خواهرم دست تنهاس با دوتا بچه از اینورم عمل سزارین کرده رفتم پیشش یکی از بچه هارو من نگه داشتم یکی رو اون روزای اول که خیلی سخت بود باید یکیمون تا صبح نمیخوابید مواظب بچه بود اینجوری شد که بعضی موقع ها من شب تا صبح بیدار موندم نگهداری کردم صبح تا شبم من خوابیدم خواهرم‌ نگهداری کرد حدود ۶،۷ ماهی بزرگشون کردم

۱۹ سالمهموقعی که کرونا شروع شد کلاس نهم بودم مدرسه غیر حضوری شد دیدم خواهرم دست تنهاس با دوتا بچه از ...

وای باریکلا اصلا مثل ی خانوم تجربه داری از حرف زدنت مشخصه خدا خیر مادرتون بده اینطور پسری تربیت کرده اما خواهشا بعدها ک ازدواج کردی برای خانومت هم همبنطور باش ک دعای خیرش پشت خودتو مادرت باشه

وای باریکلا اصلا مثل ی خانوم تجربه داری از حرف زدنت مشخصه خدا خیر مادرتون بده اینطور پسری تربیت کرده ...

مرسی😁کلا ابجیم اینا ام میگن میگن با اینکه ما بزرگتر از تو هستیم ولی قد ادم ۵۰ ساله میفهمی بیشتر از ماهم میفهمی 

بعد یادمه وقتی بچشو نگه میداشتم آروق و اینای بچه رو میگرفتیم و پوشک عوض میکردیم میگفت تو اینده زنت راحته دیگه همه‌چیو بلد شدی😂😂