2777
2789
عنوان

ایا جواب ذخیره ها امشب میااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 83 پست
همیشه از اینکه پشت هفت تا کوه به دنیا اومدم ناراحت بودم ولی اینجا به نفعم شد 😉🤣🤣

منم خیلی پشت کوهم وای😂😂😂 

اینقدر که پسوندم را یکی خوندم هنگ کرد میگفت شمالی هستی 

گفتم بش اخه دادا لهجه من کوجا به شمالیا می‌خورِد گفت که داری دروغ میگی من تاحالا نشنیدم اصفهان همچین جایی داشته باشه😂😂😂

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دانشگاه منم زیاد خوب نیست🤦‍♀️😂چرا انقد اختلاف دارن شهریه ها

دقیقا منم برام سوال شد

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
اخه دانشگاه منم زیاد خوب نیست🤦‍♀️😂چرا انقد اختلاف دارن شهریه ها

نمبدونم واقعا ولی اینجا که من زندگی میکنم مردم فقیرن اگه خیلی بگیرن هیچ کس دیگه نمیره پرستاری آزاد فقط مجبور میشن از بقیه استان ها دانشجو بگیرن  

کدوم دانشگاه اصفهان قراره قبول بشی؟

نه یه استان نزدیکمون که یه ساعت باهاش فاصله قبول شدم

اخه پارسال این حدود بوده امسال تقریبا دو سه برابر شده شهریه

هوم

شانس ما دو تا بدبختو میبینی 😂😂😂

هی هی 

الان همه خانواده و فامیل  بسیج شدن میگن باید بری پسوندت را برداری منم لجباز دلم نمیخواد

همین چند روز پیش رفتم پرسیدم شهره تا شهر ما نیم ساعت فاصله داره اصلا نیاز نیست خوابگاه بگیرم ولی من ...

عه خب اگه به این فاصله خوابگاه میدن به منم پس میدن 

اینقدر نگران بودم که میدن نمیدن من اخه استانم هم عوض میشه ولیا اصلا وقت نکردم که برم بپرسم

اره میدن خوابگاه به من گفتن ۴ نفره ترمی ۴.۵ ۶ نفره ۳.۵ ۸ نفره ۳ تومن

اوه 

من اینجوری تو سایت دانشگاهمون خوندم اگه درست باشه همه اتاقاشون ۴ نفریه