2777
2789
عنوان

کسی هست تو خونه بچه بیش فعالشو آموزش داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 50 پست
دارو هم میخوره ولی تاثیرش کمه انگار .تو روابط اجتماعیش مشکل داره

بخاطر همون طرد شدن و بکن نکن گفتن روابط اجتماعی این بچه ها به مشکل میخوره

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از پاسخگوییتون ،

عزیزم اینم بگم 

نذار بقیه متوجه بشن مدرسه نمیره 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
دقیقا .همیشه با ناراحتی میاد خونه

خوب شد دیدم تاپیکتو 

حداقل یه بچه زندگیش مثل زندگی بچه من نشه😔

می‌دونم .نفهمن به نفع خودم و‌پسرمه .هچکس نمیدونه چه سختی کشیدم و بخوان پشتم از پسرم بگن

مطمئن باش هیچکی دلش نمیسوزه فقط قضاوت میشین 

راستی از مدرسه پرسیدی؟ مشکلی پیش نمیاد؟

خوب شد دیدم تاپیکتو حداقل یه بچه زندگیش مثل زندگی بچه من نشه😔

عزیزم .ولی شما باز میتونی براش کمک کنی .روانشناس و دارو و دوستای خوب بشه براش پیدا کنی خوب میشه .موندگار نیست این رفتارها .من یادمه خجالتی بودم ولی الان اون آدم نیستم 

راستی از مدرسه پرسیدی؟ مشکلی پیش نمیاد؟

فردا همسرم میخاد مدرسه رو تو جریان بزاره .تازه روانشناس اولش گفت کلا بی خیال مدرسه بشید ولی همسرم گفت خودم تو خونه آموزش میدم و نهایت هفته ای دوبار کلاس مهمشو بره 

عزیزم .ولی شما باز میتونی براش کمک کنی .روانشناس و دارو و دوستای خوب بشه براش پیدا کنی خوب میشه .مون ...

من چطوری برای بچه ۱۵ ساله دوست پیدا کنم 😔 

کلی بهش آموزش دادم روزای اول با یکی دوست شده بود اون ولش کرد 

این طفلکیا برعکس درونگراها دوست دارن با دیگران ارتباط داشته باشن و نمی تونن 

همین نتونستنه خودش آسیب بزرگه براش

فردا همسرم میخاد مدرسه رو تو جریان بزاره .تازه روانشناس اولش گفت کلا بی خیال مدرسه بشید ولی همسرم گف ...

آره حتما تو خونه آموزشش بدین 

آره حتما تو خونه آموزشش بدین

عزیزم .منم تشکر میکنم که باعث شدی بهترین تصمیم رو بگیرم که اشتباه نمیکنم .و آن شاللله امسال به غیر دارو روشهای غیردارویی رو حتما باهاش انجام بدم که بتونه سال بعد بره مدرسه

عزیزم .منم تشکر میکنم که باعث شدی بهترین تصمیم رو بگیرم که اشتباه نمیکنم .و آن شاللله امسال به غیر د ...

خواهش میکنم 

حتما حتما مطمئن شو ازش که رفتار درست با دیگران رو یاد گرفته بعد بفرستش یه مدرسه دیگه

چون بچه های این مدرسه یادشون می مونه و آلام بچه تو در نظر اونا وجهه اش خراب شده .

ممکنه بخاطر همین دوباره همه چی خراب بشه

موفق باشی 

من چطوری برای بچه ۱۵ ساله دوست پیدا کنم 😔 کلی بهش آموزش دادم روزای اول با یکی دوست شده بود اون ولش ...

اره پسر منم عاشق دوست پیدا کردن تو کوچه و مدرسه و

..هستش .ولی بچه های دیگه طرز رفتارشون باهاش خوب نیست .این میخاد بچسبه بهشون و حرف بزنه ولی اونا نه !مخصوصا که هر کدوم از یه خونه بافرهنگ های متفاوت بزرگ شدن . وقتی طرد میشه عصبانی و آشفته اس .منم هزار بار بهش توضیح دادم برات مهم نباشه .ولی اولویتش دوست پیدا کردنه و همیشه هم طرد میشه .

یوگا و ورزش هم به نظرم خوبه براش 

محیط اونجا خوبه برای روابط