2777
2789
عنوان

کسی هست تو خونه بچه بیش فعالشو آموزش داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 50 پست
غیرانتفاعی هست الان .کلا هفده نفرن .خسته شدم اینقدر از پسرم میگن

هوای معلم و مدرسه رو داشته باش

ببین سخت میگذره میدونم ولی پشت بچه ت باش همیشه

من مشکل شما رو ندلشتم اما اقا پسری توی کلاس دخترم بود که حتی  طی یکی از کارهاش نزدیک بود یکی از بچه ها رو کور کنه دقیقا زیر چشم بچه زخم شده بود تهش اخراجش کردن اون خانواده ش اصلا زیر بار نمیرفتن که مشکلی هست

شما جلسات مشاوره ش رو حتما پیگیر باش با همون دارو درمانی و مشاوره قابل کنترل هست شرایط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 

یا نفرست مدرسه فعلا و خودت بهش آموزش بده تا بزرگتر و عاقلتر بشه

یا حتما با دارو درمانی بفرستش

منم بچه بیش فعال دارم و اگه به عقب برمیگشتم با دارومدرسه میفرستادمش 

دکتر بچه من اون موقع دارو نداد 

بچه رفت مددسه دعوا کرد طرد شد و ....

الان بزرگ شده خجالتی و تو خودشه و حتی نمیتونه تو مدرسه با کسی حرف بزنه

تو مدارس هم که همیشه بچه هایی از خانواده های،بی فرهنگ هستن که دیگرانو مسخره کنن 

الان که نوجوونه همیشه مسخره میشه😔

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خودت اذیت نمیشی خونه بمونه ؟

همسرم خونه هست میگه با فیلیمو مدرسه آموزش میدم .اینقدر اذیتش زیاد نیس .ولی تو مدرسه شرایطش درک نمیشه .چون  مثل بچه های دیگه باهاش رفتار میکنند .شاید اگه تشویق ممیشد و اینقدر انتقاد نمیکردن اینقدر شرایط بدتر نمیشد .ولی من نمیتونم به معلمش بگم باهاش چطور رفتار کن .چون اونا وقت و حوصله ندارم و پول زیادی هم نمبگرن که بخان لطف کنن

روانشناس گفت نفرست مدرسه و بیار نورو فیدبک بازی درمانی .وووکنم .من گفتم حداقل تو خونه آموزش ببینه

بازی درمانی خیلی کمک میکنه نورو فیدبک  خوبه ولی تاثیر آنچنانی نداره اما بازی درمانی معجزه میکنه

ولی روانشناس در مورد مدرسه درست گفته  اگ به این شکل بره خودش اعصابش اسیب میبینه امساله نفرستش مرتب تو خونه از کار درمان ذهنی تمرین بگیر انجام بده هفته یکی دو جلسه ببر   بازی درمانی

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

روانشناس گفت نفرست مدرسه و بیار نورو فیدبک بازی درمانی .وووکنم .من گفتم حداقل تو خونه آموزش ببینه

نورو فایده نداره 

من بردم فایده نداشت 

فقط دارو

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
عزیزم یا نفرست مدرسه فعلا و خودت بهش آموزش بده تا بزرگتر و عاقلتر بشهیا حتما با دارو درمانی بفرستشمن ...

الهی بمیرم واسه دلت باهاش دوست باش انشالله بهترین ایندرو داشته باشه 

عزیزم یا نفرست مدرسه فعلا و خودت بهش آموزش بده تا بزرگتر و عاقلتر بشهیا حتما با دارو درمانی بفرستشمن ...

آه آه .دقیقا این خیلی دوست داشت با بچه ها دوست بشه ولی به هرکی نزدیک میشد طرد میشد چون سیاست و زرنگی و روابط رو بلد نیست و هرروز میاد خونه میگه من اصلا دوست ندارم تو مدرسه .پسرم دارو‌میخوره ولی بازم تو روابط اجتماعیش ضعیفه

الهی بمیرم واسه دلت باهاش دوست باش انشالله بهترین ایندرو داشته باشه

خدانکنه عزیزم 

کاش فقط مشکلم این بود ....

آه آه .دقیقا این خیلی دوست داشت با بچه ها دوست بشه ولی به هرکی نزدیک میشد طرد میشد چون سیاست و زرنگی ...

اگه دارو براش فایده نداره نفرستش 

من آینده شو دارم تو خونه ام میبینم 

نفرست 

بازی درمانی و کاردرمانی طول میکشه تا بچه رو تغییر بده تغییرش محسوس هم نیست

تو اجتماع ببر کلاس های یک ساعته نهایتا دو ساعته ولی مدرسه نبر

خدانکنه عزیزم کاش فقط مشکلم این بود ....

عزیزم کیه بدون مشکل تو این دنیا منم پسرم یه چشمش ضعیف عینک میزنه میگه بچه ها به من میگن عینکی دلم کباب میشه براش انقدر ادم مشکل داره ولی باید صبوری کنیم همه چی درست میشه