2777
2789

تو زندگی الکی به شوهراتون دل خوش نکنید

من کارم نتورکه و اکثر کارفرماهام آقا هستن

یه مردهایی بهم پیشنهاد میدن که حتی تصورشم وحشتناکه، طرف بچه هاش سنشون از من بیشترن(حتی با بچه هاشم همکارم) 

و جالب تر اینه میدونن ازدواج کردم و بچه هم دارم(باهم صحبت غیرکاری هم نمیکنیم صرفا من استوری های روزانه مرتبط با کارم میزارم، عکس خودمم گاهی ببینشون هست یه ریپلای ها و حرفایی میزنن که من خجالت میکشم جای اونا ) 

و همشون همینن

حتی شوهر خودمم همینه بارها خیانت کرده

پس الکی دلخوش نباشید به مردهاتون و تا میتونید از زندگی لذت ببرید و خودتون رو درگیر چک کردن و حرفا و دعواهای بیخودشون نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا وابدا قبول ندارم  

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من امروز فهمیدم همسایه مامانمینا با وجود شوهر و بچه رفته با یه مرد متاهل هم مرد خراب هست هم زن خراب

همیشه تصور میکردم زن متاهل خراب وجود نداره

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
یعنی بزاریم واسه بقیه دخترا پول خرج کنه وقت بزاره گاهی هم یه حالی با ماکنه ؟ اصلا سخته نمیشه باهاش ک ...

به اجازه ما ربطی نداره عزیزم

مردا همشون زیرآبی میرن

متنها یه سریا کارشونو خوب بلدن سوتی نمیدن