2777
2789
عنوان

هیچ مرد وفاداری وجود نداره بیا بهت ثابت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 53 پست
واااوووووو به چه نکته ای اشاره کردیییییییییییی😂

مغزهای کوچک زنگ زده که میگن دقیقا امثال شماهاست

یه خانم تو جامعه نباشه هیچ کاری نکنه که کرد غلط اضافی نکنه

من بخاطر شغلم پیج پابلیک دارم و برای برندسازی باید با چهره هم فعالیت کنم

این مهر تایید میشه که هر مردی هر اراجیفی رو به زبون بیاره؟ 

قبل از اینکه انگشت مبارکتون برای تایپ کردن استفاده کنید لطفا از مغزتون کار بکشید حیفه آکبند بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغزهای کوچک زنگ زده که میگن دقیقا امثال شماهاستیه خانم تو جامعه نباشه هیچ کاری نکنه که کرد غلط اضافی ...

باشه عزیزم،مغزما کوچیک و زنگ زده،ولی دور از باوره که یه خانوم موقر وسنگین رفتار کنه(ربطی به پوشش وحجاب هم نداره حتی)و مردای متاهل به خودشون اجازه بدن بااینکه خانوم هم متاهله بارها بهش پیشنهاد رابطه بدن!!!

نمیخوام بگم رفتارت سبکه ولی لابد زیادی خودتو مهربون واوکی نشون دادی که میان سمتت🤷

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ن واقعا ۵ بار بوده هنوز تصمیم نگرفتم

بچه هم داری؟ 

اگه شرایطش رو نداری طلاق بگیری، شوهرت رو فراموش کن، وقتی خودش واست مهم نباشه اینکه خیانت کنه هم واست مهم نیست و فقط به عنوان هم خونه بهش نگاه کن

باشه عزیزم،مغزما کوچیک و زنگ زده،ولی دور از باوره که یه خانوم موقر وسنگین رفتار کنه(ربطی به پوشش وحج ...

شما یه پیج پابلیک بزن متوجه میشی که اصلا ربطی نداره شما چیکار میکنی و چطوری ضحبت میکنی و چی میزاری

بچه هم داری؟ اگه شرایطش رو نداری طلاق بگیری، شوهرت رو فراموش کن، وقتی خودش واست مهم نباشه اینکه خیان ...

اصلا نمیزاره بچه داشته باشیم 

باید تحمل کنم چون به هیچ کی جز خودش میل ندارم

ببخشید ولی من یاد یه خانمی افتادم که متأهل بود و بچه داشت. مشتریهاش اکثرا آقا بودن. حین صحبتهای کاری با مشتریها قشنگ لاس میزد و ناز میکرد. ولی وقتی بهش پیشنهاد میدادی رد میکرد. نفهمیدم هدفش چی بود.