2777
2789
عنوان

چله متوسل شدن به حضرت زینب(ع)

| مشاهده متن کامل بحث + 3254 بازدید | 597 پست

به نام خدا(:

سی و نهمین روز ؛ خداروشکر که تا روز تولد حضرت زینب رسیدیم بچه ها چون یک روز دیر شروع کردیم من دوست داشتم روز تولد حضرت چله تموم بشه اما تولدشون امروز هست و ما فردا هم باید بگیم ؛ حاجت روایی همتون ان شاءلله حضرت زینب اجرتون رو بده و پیش خدا شفاعت همه مونو کنن ؛ التماس دعا ...🙂🌷

@زینبانو‍ 

@hadisf84‍ 

@aidan17‍ 

@نیوگارا‍ 

@aysou26‍ 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

به نام خدا(:سی و نهمین روز ؛ خداروشکر که تا روز تولد حضرت زینب رسیدیم بچه ها چون یک روز دیر شروع کر ...

امروز کلی صلوات می‌فرستم 💋🤲🏻

فقط 46 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا(:

و اما روز چهلم و آخرین روز ؛ لطف خدا بود که تا آخرش اومدیم ممنونم از همراهی همه تون که با وجود پر مهرتون به چله گرما دادید منو توی دعاهاتون فراموش نکنین اگر هم بدی چیزی بود حلالم کنید ؛ اجرتون با خدا و حضرت زینب<ع> راستی خیلی دوست دارم وقتی از این چله به لطف خدا و حضرت زینب<ع> حاجت گرفتید بهم بگین خوشحالم میکنین 🙂🌷

@لبخندماه۱۹۹‍ 

@ته_دیگ_ماکارونی_۸۳‍ 

@maaleekaa‍ 

به نام خدا(:

و اما روز چهلم و آخرین روز ؛ لطف خدا بود که تا آخرش اومدیم ممنونم از همراهی همه تون که با وجود پر مهرتون به چله گرما دادید منو توی دعاهاتون فراموش نکنین اگر هم بدی چیزی بود حلالم کنید ؛ اجرتون با خدا و حضرت زینب<ع> راستی خیلی دوست دارم وقتی از این چله به لطف خدا و حضرت زینب<ع> حاجت گرفتید بهم بگین خوشحالم میکنین 🙂🌷

@زینبانو‍ 

@hadisf84‍ 

@aidan17‍ 

@نیوگارا‍ 

@aysou26‍ 

به نام خدا(:

@lلینداl‍ 

@رزآتشین‍ 

@ajininisite144‍ 

@عروس_ترامپ‍ 

@royayehman‍ 

بله ۴۰۰۰ تا را فرستادم.ممنونم و التماس دعا

و اما روز چهلم و آخرین روز ؛ لطف خدا بود که تا آخرش اومدیم ممنونم از همراهی همه تون که با وجود پر مه ...

ممنونم🥰🌸

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
به نام خدا(:و اما روز چهلم و آخرین روز ؛ لطف خدا بود که تا آخرش اومدیم ممنونم از همراهی همه تون که ب ...

🥰❤️ انشالله عاقبت بخیر شی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

چرا عزیزم ؟؟🥲قبولت باشهههه

یه مشکلی داشتم امروز حل شد یکم دیگه ازش مونده یه مقدار پول میخواستم برای عید که دماغم رو عمل کنم امروز تا حدودی جور شد و مشکل مون رو به حل شدنه من توی زندگیم فقط خدا رو صدا میزنم هر چه خودش صلاح بدونه و راه حق رو بزاره انشالله سر راه همه الهی آمین امیدوارم هر کسی هر آرزویی داره بهش برسین اینم یکی از. آرزو هایی من بود که بهش میرسم تا یه مدتی بعد💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40