2777
2789

سلام من هروقت ک یکم تپل میشم پوستم ترک میخوره راهنماییم کنید

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه

یس،راهنمایی اینکه باید پوستتو چرب کنی و آبم زیاد بخوری

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باچی چرب کنم

کرم های ضد استریا باید بزنی

تو نت سرچ کن

خارجیا دکتر مورد-روغن بایو اویل- و...

ایرانی هام فک کنم سنیره داره

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

شبا قبل خواب پوستتو چرب کن واس ترکایی ک داری با روغن زیتون ماساژ بده 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
شبا قبل خواب پوستتو چرب کن واس ترکایی ک داری با روغن زیتون ماساژ بده 

بعد ترکا درست میشه

باچی چرب کنم

والا روغن زیتون برا جلوگیری از ترک خوبه اما خب موها رو هم ضخیم میکنه،من وازلین یا لوسیون معمولی میزنم اما روغنای طبیعی بهترن حتما

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
بعد ترکا درست میشه

تا وقتی صورتیه امکان درمان هس،بری دکتر بهتره،اما سفید شه دیگه نمیره

من چاق ک کلا نمیشم ولی حامله شدم فقط رونام ترک شد. ولی شکمم درییییغ از یه ترک خداروشکر.  

منم چااااق نمیشم ولی همین ک ی کوچولو رونام تپل میش کلی ترک میخوره

بعد ترکا درست میشه

بله عزیزم جاهاشون کم رنگ میشه ب مرور زمان میره باید هرشب با روغن زیتون ماساژ بدی روغن زیتون اصل 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
بله عزیزم جاهاشون کم رنگ میشه ب مرور زمان میره باید هرشب با روغن زیتون ماساژ بدی روغن زیتون اصل  ...

مرسی