2777
2789
عنوان

شمام وقتی چاق میشید پوستتون ترک برمیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میدونید اصلا چرا ترک میخوره

چون موقعی ک ادم چاق میشه پوست کش میاد 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
چون موقعی ک ادم چاق میشه پوست کش میاد 

ولی خیلیا ایطوری نیستن من فک میکنم شاید ی کمبود ویتامینی چیزی دارم

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه
شما میدونید اصلا چرا ترک میخوره

چون موقعی ک ادم چاق میشه پوست کش میاد.منم مث شمام ن نی نی دارم ن چیزی اما بدنم خیلی ترک میخوره چون چاق لاغر میشم  

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
ولی خیلیا ایطوری نیستن من فک میکنم شاید ی کمبود ویتامینی چیزی دارم

اینو نمیدونم ولی من مواقعی ک خیلی زیاد وزن اضاف میکنم بدنم اینطوری میشه

اینو نمیدونم ولی من مواقعی ک خیلی زیاد وزن اضاف میکنم بدنم اینطوری میشه

روغن زیتون پوستو تیره نمیکنه

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه
روغن زیتون پوستو تیره نمیکنه

ن فک نمیکنم.