2777
2789
عنوان

اطلس لند چجوریه واقعیه یا نه

168 بازدید | 7 پست

من از یه شرکتی که معتبر به نظر میومد خرید کردم گفتن در ازای خریدت بهت بن خرید و تخفیف و اقامت شمال هم میدن،الان دو روز از پرداختیم گذشته ولی هنوز هیچ خبری ازشون نیست،ممکنه این امکانات ویژه ای که میگفتن سرکاری باشه یا نه؟کسی که خرید داشته بیاد بگه

نکنه از پاتراشاپ خرید کردی؟

اگه از اون گرفتی که امروز فردا بهت زنگ میزنن و روز رزروت رو با تو هماهنگ میکنن

منم خودم ازشون گرفتم یه خورده دیر به دیر روندت رو جلو میبرن ولی لنگ نمیزارنت نگرانش نباش

نکنه از پاتراشاپ خرید کردی؟اگه از اون گرفتی که امروز فردا بهت زنگ میزنن و روز رزروت رو با تو هماهنگ ...

اره همین بود البته یه اسم دیگه هم داشت پایا تجارت رهرو ایرانیان بود فکر کنم

همین نیم ساعت پیش زنگ زدن اتفاقا برای بیست و شیش تا بیست و نه آبان اقامتم رو رزرو کردن

برای شما کی رزرو کردن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره همین بود البته یه اسم دیگه هم داشت پایا تجارت رهرو ایرانیان بود فکر کنمهمین نیم ساعت پیش زنگ زدن ...

دیدی؟ 

گفتم که یه کم تاخیر دارن ولی کارت رو بالاخره راه میندازن،اون دیرکردشون هم میگن بخاطر زیاد بودن مشتریاشونه

من یک ماه پیش رزروم رو انجام دادن هفته پیش هم از اونجا برگشتم

دیدی؟ گفتم که یه کم تاخیر دارن ولی کارت رو بالاخره راه میندازن،اون دیرکردشون هم میگن بخاطر زیاد بودن ...

اره به من هم گفتن که تاخیرشون برای شلوغیشونه

ویلاشون چجوریه؟تمیز بود یا کثیف؟

اره به من هم گفتن که تاخیرشون برای شلوغیشونهویلاشون چجوریه؟تمیز بود یا کثیف؟

خوب بود خونه تمیزی بود 

من خیلی وسواس دارم ولی چیزی نتونستم پیدا کنم که بهش گیر بدم   

ولی با این حال برای تخت ها از روتختی های خودم استفاده کردم که خیال خودم راحتتر باشه