2777
2789

بچه ها با پسره ۵ ماهه در ارتباطم 

بابام زیاد راضی نیست خودمم حق رو ب بابام میدم

حالا پسره گیر داده ک بیایم خونتون فقط آشنایی باشه 

ما هی راضی نبودیم 

تا اینک گفتیم بیاید برای آشنایی عین یه مهمونی 

من هفته دیگ از کشور خارج میشم بابام میگ واسه ویزا داره آویزونت میشه خودمم همین حسو گرفتم 

دیگ هی اصرار کرد گفتیم باشه آقا بیاید آشنایی ببینیم چی میشه 

حالا پسره داره گل و شیرینی و اینا میاره

بابام میگ دلیلی نداره جلسه آشنایی گل و شیرینی بیاره 

بابام میگ مگ قرار نبود فقط آشنایی باشه گل و شیرینی چی میگ ؟

درست میگ بچه ها؟؟

زنگ بزنم بش بگم گل نیار؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه بهم ثابت کرده مخالفت خانواده ها مخصوصا پدر ها هیچ وقت اشتباه نبوده به حرف پدرت گوش بده برای خواستگاری رسمی گل و شیرینی میبرن نه آشنایی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وقتی نمیخاستی چرا ۵ ماه باهاش بودی

خیلی هم بی میل نبودم بهش الان یک ماهه ویزام اومده 

اون میلش زیاد شده من کم شده 

اون ۴ ماه کاملا ارتباطمون دو طرفه بود

حق با پدرته ولی اینکه زنگ بزنی بگی گل نیار مسخرس. چطوری میخوای بری خارج بعد اینجا دنبال اشنایی با یه ...

میگ ارتباط رو ادامه میدیم

بعد تو اروپا من شنیدم ازدواج سخته اینم کیس بدی نیست شغل پرستیژ دار داره و پدرش صرافی داره 

ولی خب نمیدونم خیلی مرددیم 

الان واقعا مشکلت گل هست ؟ مشکل اصلیت این هست که وقتی هدف مهاجرت داری چرا با یک نفر وارد رابطه میشی ! ...

کسی ک مهاجرت میکنه نمیتونه ازدواج نکنه؟ 

من هدفم اینه ارتباط رو ادامه بدم و اگ قسمت شد و شرایط دو طرف اوکی شد ب ازدواج ختم بشه ولی خب خیلی تردید داررم

کسی ک مهاجرت میکنه نمیتونه ازدواج نکنه؟ من هدفم اینه ارتباط رو ادامه بدم و اگ قسمت شد و شرایط دو طرف ...

شما داری میگی ایشون. و برای ازدواج نمیخوای 

چون حس می کنی شما رو واسه ویزا میخواد 

اگر هدفت ادامه دادن ارتباط هست خب پس بذار یک جلسه بیان آشنا بشن خانواده ها هم بدونن مشکلش چیه 

شما داری میگی ایشون. و برای ازدواج نمیخوای چون حس می کنی شما رو واسه ویزا میخواد اگر هدفت ادامه دادن ...

خب حرف ماهم همینه 

نه اینطوری نیست ک نخوام فقط مردد هستم بسیار 

این جلسه آشنایی هست 

و ب نظرم گل نیازی نیست 

حالا نمیدونم‌بهش بگم یا نه