2777
2789

تمام کارهارو من انجام میدم با حقوق چندرغاز در ماه ۳ تومن 

اونوقت همکارم چون قدیمی میاد فقط میشینه دست به سیاه سفید نمیزنه اصلا بعد هروقت دلش خواست زودتر میره یا گاهی نمیاد واقعا دلم میخواد خدا یه معجزه کنه این ناحقی از بین بره که طرف با زحمات من حقوق مفت نگیره و بتونم از این شغل در بیام برام دعا کنید به دعای تک تکتون نیاز دارم

برات صلوات فرستادم عزیزم 

امضام🤍

شغلت چیه؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ب کارفرما نمیگی؟ 

جلوش واستا کارای خودتو بکن و برو بیا 

یا چندروز مرخصی بگیر اون کارای تورو بکنه چیزیم گفت همه کاراشو بگو

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خوب به صاحب کارت بگو ،کلا کار شریکی همینه یکی مدام از زیر کار درمیره و فکر میکنه زرنگه

صاحب کارم با اون آشناس امیدوارم شغل خوبی پیدا کنم بتونم به یه بهونه در بیام

کار دفتریه ولی من دارم حس میکنم خیلی تو فشارم تو کار واقعا حقوق کم سو استفاده

خدایی ۳ تومن خیلییی کمه 

اون چقدر میگیره؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
چرا ب کارفرما نمیگی؟ جلوش واستا کارای خودتو بکن و برو بیا یا چندروز مرخصی بگیر اون کارای تورو بکنه چ ...

چون نمیشه همچین چیزی چون مسول دفتر طرف اونه اون قدیمی تره من سعی میکنم شغل دیگه پیدا کنم امیدوارم خدا ببینه و فقط حقی ناحق نشه اون ماهانه ییشتر از من در میاره و من با حقوق خیلی کم کارهای اونو انجام میدم

چون نمیشه همچین چیزی چون مسول دفتر طرف اونه اون قدیمی تره من سعی میکنم شغل دیگه پیدا کنم امیدوارم خد ...

دوربین هست ک بعدم قدیمی باشه ک باشه ازخودت دفاع کن حرفاتو بزن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بآلای 7 مطمنم

طبق توانایی هات دنبال کار بگرد و سریع بیا بیرون 

ولی اول کار پیدا کن بعد بیا بیرون 

پشمام بخدا این‌منم یا شماااا

من یه مدت دیگه از این کار میام بیرون چون ارزش نداره حداقل طرف هم میاد وظایف خودشو انجام بده عین من سر وقت بره همش تعطیل نکنه واسه خودش چه ارزشی داره واسه ۳ تومن