2777
2789
عنوان

عوض یکی کار کنید اون حقوق مفت بگیره چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست
دوربین هست ک بعدم قدیمی باشه ک باشه ازخودت دفاع کن حرفاتو بزن

اصلا نمیشه اون چیزی ک شما میگی چون طرف قدیمی حرف من اصلا مهم نیست براشون من فقط میتونم دیگه نرم 

من یه مدت دیگه از این کار میام بیرون چون ارزش نداره حداقل طرف هم میاد وظایف خودشو انجام بده عین من س ...

منم مث شما با این تفاوت که من آشنای صاحب دفترم 

من صبحا ۷ میرم اون ۸ پیداش میشه

ظهرا هم ک نگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی خم بشی سرت سوار میشن

من از روز اول فقط فکر کردم یه سری ثبت هارو باید بزنم دیدم این تمام کارهارو انداخت گردن من ۲۰ نفر هم بیان تمام کارهارو من انجام میدم اون میشینه 

من همچین کاری باشه نمی مونم.قبلا چندجا کار کردم.اگه میدیدم خوب نیست میومدم بیرون.چندتا کار عوض کردم.

قطعا کسی نمیمونه اون حقوقش سه برابر باشه صبح سیر بخوابه دیر بیاد و زود هم بره کار هم نکه من زود پاشم درباز کنم کار کنم حقوق مفت بگیره اونوقت واسه من حتی پول لباس هامم درنمیاد 

ماهی ۳ تومن؟؟؟؟ براچی موندی اصلا

آخه شهر خیلی کوچیکه من استعداد هنر دارم و اینکه تحصیل کرده ام اما کار پیدا نمیشه اگه کارهای دیگه بود ک اینا اینجور سواستفاده نمیکردن

خب بگو فلان کارو لطفا شما انجام بدید شل شل کار کن بگو نمیرسم فلان کارو بکنم

دیگه طرف دیده من زرنگم عین خودش بخور بخواب نیستم عادت کرده ولی دنبال یه بهونه ام دربیام 

بخاطره حقوق کم نه بلکه بخاطره این نمیزارم طرف با راحت طلبی مفت پول دربیاره به همت من