2777
2789
عنوان

پول ذخیره برا خودتون دارین

130 بازدید | 17 پست

یکی میگف زن باید برا خودش پول داشته باشه بدون اینکه شوهرش بفهمه واس خودش جمع کنه 

کیا دارن من چرا ندارم من بدون اینکه شوهرم ازم بخواد خودم حساب همه چیزو  بهش میدم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم. طلا هم دارم. از خونه بابام علاقه خاصی به پس انداز داشتم، اوایل زندگیمون به همسرم گفتم که دارم و بارها کمکش بودم ولی از یه جایی به بعد دیگه احساس امنیت کنارش نداشتم. واسه همین دیگه یواشکی شد

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
درست میگن شاید یه شرایطی پیش بیاد شوهرت در دسترس نبود یا پول نداد باید یه چیزی دستت باشه برا روز مبا ...

مامان من همیشه پول ذخیره داره بعد همیشه هم تو خونمون دعواس سر پول دیگه از بچگی تا حالا هر دعوایی تو خونمون بود سر پول من نمیخوام زندگیم اینجوری باشه برا همین هیچوقت نمیتونم اینجوری باشم 

من دارم. طلا هم دارم. از خونه بابام علاقه خاصی به پس انداز داشتم، اوایل زندگیمون به همسرم گفتم که دا ...

این بده این حس امنیت و همسرت هم حس میکنه وقتی بفهمه واس خودت پول جمع میکنی دیگه بهت اعتماد نمیکنه

هر چی داریم با همدیگه س و همسرم در جریانه، مخفی چیزی ندارم و اعتقادی هم بهش ندارم(با توجه به شناختی ...

منم اینجوریم اینم یه جور بده بعضی وقتا دلم بخواد یه چیزایی برا خودم بخرم که شوهرم نفهمه اینجوری نمیشه

چه جالب،مامان منم همیشه کلی پس انداز داره،همیشه هم میناله که پول نیست

وای مامان منم سرتاپاش طلاس همیشه هم کلی پول داره ولی بازم سر پول اعصاب خوردی راه میندازه تو خونه