2777
2789
عنوان

بچه ی دو جنسه

3008 بازدید | 17 پست

بچه ها خواهرم پرستاره دیشب اومد از سرکار گفت ی بچه ب دنیا اومده دختر بوده در واقع ما فکر کردیم کلیتوریسش بزرگه فقط ،ولی دکتر تشخیص داده که اون آلت تناسلی مردانه ست😔و سونوگرافی گفته که رحم داره ولی تخمدان نه

خیلی دلم سوخت براش

باباش گفته بود نمیخوامش بکشیدش🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😔

اتفاقا خیلی خوبه دکتر تشخیص داده 

خیلی زود میتونن مشکلش زو حل کنن 

خیلی ها تو سن بالا متوجه میشن 

الان میتونن با دکتر مشورت کنن همون جنسیتی که میشه براش ثابت نگه داشت رو در همون زمینه رشدش بگن و با همون جنسیت معرفیش کنن 

عزیزم 😔اتفاقا خیلی خوبه دکتر تشخیص داده خیلی زود میتونن مشکلش زو حل کنن خیلی ها تو سن بالا متوجه می ...

منم همینو گفتم ،عهد بوق که نیست عمل میشه دیگه 

ولی اینا همه فامیلو خبر دار کرده بودن هر کدوم جداگانه میومدن اونجای بچه رو ببینن😕

منم یه شاگرد داشتم، خواهرش دو جنسه بود. مامانش گفت بجای تخمدان، بیضه داره تو شکمش و چندتا جراحی انجام داده بود

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم همینو گفتم ،عهد بوق که نیست عمل میشه دیگه ولی اینا همه فامیلو خبر دار کرده بودن هر کدوم جداگانه ...

چقدر بی‌شعور 

اگه من جای اونا بودم حتی به مامانم هم نمیگفتم. فقط بین خودم و همسرم حلش میکردم. 

چقدر بی‌شعور اگه من جای اونا بودم حتی به مامانم هم نمیگفتم. فقط بین خودم و همسرم حلش میکردم.

بچه ی بی نوا از همین یک روزگی آینده شو تباه کردن

انقد پدرش سر صدا کرده بود دکترش گفته بود ب هیچ عنوان نزارید بیاد نزدیکش نکنه آسیب برسونه بهش

با جراحی حل میشه فکر کنم اگه عالم و زمان رو خبر دار نکنن

آره ولی نمیتونن به طور عادی بچه دار بشن، چون این موردی که من گفتم تخمدان نداره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم