2777
2789
عنوان

بیایید کمک داداشم قمه کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 71 پست
اومده خونه گرفته خوابیده ولی باید یه فکر اساسی کرد براش هرکی هرکاری بلده بگه

خب خداروشکر.

گلم من‌ نظرمو گفتم بازم میگم زنگ بزنین کمپ بیان کت بسته ببرنش. یه وقت که خابه اروم و بیصدا میان میبرنش هم ترک میکنه هم حال روحیش خوب میشه 

خب خداروشکر.گلم من‌ نظرمو گفتم بازم میگم زنگ بزنین کمپ بیان کت بسته ببرنش. یه وقت که خابه اروم و بیص ...

نصفه شب حالش بد شد الان بیمارستان بستریه 😭

این۵امین کاربریمه 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ماهم یه پسر همین سنی تو اطراف داریم اون گل می کشه نمیدونم دیگه عرقم میخوره یا نه بیواره پدر زحمت کش زورش بش نمی رسه کلی چاقو خورده از رفیقاش چقد خرجش شد برا دوا درمون اونم ماشین میخواد 

با ۴۱ سال سنم یاد داداش خرم افتادم

همینکارارو میکرد 

الان ۳۶سالشه

هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه

چ عذابی داد مارو 

منو ابجیم دچار پنیک شدیم سالهاس دارو میخوریم

تو ۲۳ سالگی دست خالی رفت یه دختر ۳۰ ساله سلیطه گرفت عین خودش

متنفرم از هردوشون

یه پنج شش سالیه که میره سرکار لعنتی باز یادم افتادم از استرس گر گرفت صورتم😢

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

خیلی فایده ایی نداره داشتیم که میگم

اره بابا نهایت ی چند ساعت نگه میدارن همین

ولی اگر شکایت کنن که قمه کشیده و تهدید جانی شدن و اینها میان میبرنش 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

چرا همه میگین پلیس بیاد اخه گناه داره از الان براش سابقه درست شه چقدر بی رحمین اون قمشو ببرین یه جا ...

هی برن بگردن یه نفر که تو شهرشون سابقه خلاف داشته رو مهمون کنن خونشون نصیحتش کنه ببرنش ملاقاتی یه نفر از فاملاشون که زندانه اینجور ادما رو ببینه که دارن رد میشن چه قدر الان پشیمونن بعضیا دیگه دیره دور ع جون داداش ایشون نزدیک اعدامشونه