2777
2789
عنوان

دنیا رو سرم خرابه امشب شوهرم گفت یک ساله که زن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 18453 بازدید | 230 پست
عزیزم فقط یه مورد مقصری اونم اینکه دیر فهمیدی کاشکی زودتر میفهمیدی .من بعداز یکی دوماه فهمیدم

خب زودتر می‌فهمیدم چی میشد؟ دست برمیداشت از کارش؟ این لعنتی هر کار بخواد بکنه هیچ کس نمیتونه مانعش بشه

عزیزم هنوز خیلی کوچیکن چراباید زندگیشون اینجوری بشه خدا باعث وبانیش لعنت کنه. اسی مطمئن باشه خدا حقت ...

اینا نمی‌دونن هنوز . آنقدر به پدرشون ایمان دارن که.... خواب بودن شوهرم اینا رو گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میخوای بهشون چی بگی

نمی‌دونم بخدا اصلا باید چکار کنم . اگه به روم نیارم عین پپه ها باید ادامه بدم و آب از آب تکان نخوره به ریش من می‌خنده 

اگه بخوام اقدامی بکنم نه پولش رو دارم نه پدری که حمایت کنه ... خیلی احساس بدبختی دارم

شما چطور کنار اومدی ،؟ جدا شدی؟

نه عزیزم درحدچت باهم بودن بخشیدم بخاطر بچه هام شوهرم همه چیزو اعتراف کرد گفت اگه جداشی خودمو میکشم قسم خوردکه تکرار نمیکنه زنه شوهردار بچه هم داشت مستاجرم بود ازخونه بیرونشون کردیم

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش

شوهرم اهل این چیزا نیست زنه بهش زنگ زده بودخوشگل هم بود شوهرم گفت گول شیطان خوردم اگه دیرتر میفهمیدم معلوم نبود چی میشد کارشون به رابطه جنسی و وابستگی و این چیزا میرسید اینو شوهرم خودش گفت

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش
نه عزیزم درحدچت باهم بودن بخشیدم بخاطر بچه هام شوهرم همه چیزو اعتراف کرد گفت اگه جداشی خودمو میکشم ق ...

عزیزم انشالله همیشه خوشبخت و سلامت باشید... 

نه این شوهر و بچه نداره . خدا لعنتشون کنه که میان تو زندگی متاهل ها

هنز کنار نیومدم بعداز ۳ سال هنوز زخمم دل شکستم داغونم ده سال پیر شدم

منم امشب شکستم نابود شدم . بخدا گلوم خشکه تمام تنم داره میلرزه . نمی‌دونم چه گناهی کردم . بخدا آدم ناپاکی هم هیچ وقت نبودم