2777
2789
عنوان

دنیا رو سرم خرابه امشب شوهرم گفت یک ساله که زن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 18432 بازدید | 230 پست

خیلی خیلی عوضیه همین که میدونسته این زن و بچه داره ‌ بازم ارتباط گرفته خودش نشون میده که چقدر پست 

اره ارتباط ج نسی داریم مثل قبله تفاوتی نکرده چشم حتما راه هایی که گفتی رو انجام میدم . چندین بار هم بهش گفتم که در حد شخصیت تو نیست که دنبال صیغه و اینا بری . حالا اولشه و براش تازگی داره زمان که بگذره می‌فهمه چه غلطی کرده امیدوارم دیر نشه اون موقع

فدات شم ممنون از راهنمایی های خوبت . فضای مجازی با بدی هایی که داره ولی خوبیش اینه که کسایی هستند که واقعا دلسوزانه راهنمایی میکنن و راهنمایی هاشون هم بسیار تاثیر گذار و کاربردیه

الهی همیشه تو زندگیت خوشبخت باشی و عشق و سایه همسرت رو سر زندگیتون باشه عزیزم

خیلی خیلی عوضیه همین که میدونسته این زن و بچه داره ‌ بازم ارتباط گرفته خودش نشون میده که چقدر پست ار ...

فدای تو عزیزم ممنون از دعای قشنگت😘

امیدوارم هرچه زودتر اونو رهاش کنه و مث یه اشغال بندازتش از زندگیتون بیرون تا برای اونم درس عبرتی بشه به همنوع خودش آسیب نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی ؟ شوهرت چه کار کرد؟اون خانم را هنوز ول نکرد؟

سلام عزیزم ممنونم 

والا هیییچ اثری نیست دیگه نمی‌دونم واقعا زنی در کار بود . یا دروغ می‌گفت . رفت و امدش که معمولیه مثل قبلاً . روابط ج اینا هم مثل گذشته هیچی تغییر نکرده . یه بازه زمانی مثلاً یک ماهی عوض شده بود ولی الان نه دیگه . بخدا خودمم موندم راست میگفت یا منو میخواست ترغیب کنه