2777
2789

زایمان اول و میگم 

من که مادرشوهرم دوبار دعوتش کردیم مث‌ مهمون اومد خورد رفت 

هر سری هم فامیل هاش میخواستن بیان دیدنم میومد خونه ما بعدش با مهمونا میرفت😐

عملا هیچکاری برای نوه خودش نکرد

همه مادرشوهرا اینجورین یا این کرم داره؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهتر که نیان

اره واقعا راحت‌ترم ولی قبل زایمان جور دیگه ایی راجبشون فکر میکردم 

که متاسفانه گند زدن به دیدگاه من

اخه زایمان اولم بود تک فرزندم مامانم بی تجربه فکر میکردم باشه و کمک کنه ولی ….

وظیفه ای ندارن خب

ولی انسانیت حکم می‌کنه که به زن زائو تا جایی که میتونی کمک کنی مخصوصا وقتی نوه خودت رو زاییده

این طور آدما انسانیت ندارن

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

الان مادر شوهرم اینجاست، خیلی معذبم، دلم واسه شوهرم تنگ شده اصلا با هم تنها نیستیم اون تو اتاق خوابیده من و مادرشوهرم تو حال همش گریم میگیره🥲 گفته تا چهلمم میخواد بمونه، یکم دلداریم بدین🥺

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

من اولین زایمانم یه هفته خونه ی بابام بودم و مامانم مراقبم بود واصلا انتظار ازخانواده همسرنداشتم،،زایمان دومم شهردیگه بودم اصلاتاریخ زایمانمو به مامانم نگفتم دلم نیومد بیاد چون خیلی حساسو وسواس خودشو زیاد اذیت می کنه،خودم تنها بودم وهمسرم حتی بعد یه هفته خودم بخیه هامو کشیدم بعد تغریبا‌ ده روز رفتم خونه پدرم وهمه ناراحت شدن چرا نگفتم،اما درکل ارهیچکی حتی مامان خودمم انتظارندارم چه برسه مادرشوهرم

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
مامانم ۱۰ روز کامل موند.مادرشوهرمم هر شب میومد سر می‌زد ،انتظار دیگه ای هم نداشتم اتفاقا خوشحال میشد ...

اره خوبه منم انتظار داشتم بیان ولی نیومدن😅