2777
2789

دختر عمم

خداییش نمیخام تعریف الکی بکنم

خوشگله خانوادش پولدار دختره از این عملی ها نیس نچراله

تنها عیبش قد کوتاهشه

دو هفته پیش اومدن براش خاستگاری

بعد دیشب میخاستن کاغذ نویسی کنن فامیل های داماد هم بودن

تو روی دختر عمم گفتن نمیخایمش چون قدش کوتاهه

انقد دختر عمم گریه میکرد ک حد ندارع چرا جلوی روش گفتن خب

حالا داماد نه ریخت درستی داره ن خانواده ی درستی

نمی‌دونم به چیش میندازید

بقول مامانم گدا و این همه ادا؟؟

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

بگو اوسکول بودین اومدین خواستگاری کسی که حتی طاهرشم پسندتون نیست؟ واسه اینکه نباید هر ننه قمریو راه داد توی خونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو اوسکول بودین اومدین خواستگاری کسی که حتی طاهرشم پسندتون نیست؟ واسه اینکه نباید هر ننه قمریو راه ...

با هر ننه قمری موافقم ،،مگه هرکی از راه رسید بایدتو خونه راه داد؟

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
بگو اوسکول بودین اومدین خواستگاری کسی که حتی طاهرشم پسندتون نیست؟ واسه اینکه نباید هر ننه قمریو راه ...

همونو بگو بدبخت کلی گریه میکرد

هر خاستگاری براش میاد برای قدش نمیخانش

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

همونو بگو بدبخت کلی گریه میکردهر خاستگاری براش میاد برای قدش نمیخانش

قدش چقدره؟؟

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐