2777
2789
عنوان

یه چیز حالب از نی نی سایت

275 بازدید | 36 پست

لطفا به هیچکس برنخوره دوستای گلم تجربه شخصی و قصد توهین ندارم 🌹

چند باره تو نینی سایت از همسرم تعریف کردم 

😄😄😄

چشم خورده و فرداشت مثل چی باهم بد شدیم

جالبه دقیقا ۲۴ ساعت بعد تعریف وارونه میشه😁😁😁😁

ناگفته نماند امشبم قهریم😆😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم جرات نمی کنه پست بذاره

وان یکادالذین کفرو ...

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اره منم همینجوری شدم تجریشو داشتم دعوای بدی افتاد یه بار بینمون تا مرز طلاق رفتیم چون اینجا تعریفشو ...

دیدی😆😆😆امشب دعوایی کردیم شدیدا

اون تو اتاق خوابه من تو پذیرایی

من یه بار گفتم جوش نمیزنم یکی گفت خوشبحالت 

از فردا به گ ه خوردن افتادم

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

من یه بار گفتم جوش نمیزنم یکی گفت خوشبحالت از فردا به گ ه خوردن افتادم

دور از جون

منم سریع وارونه میشم حالا تو هر موردی

امشبم که شوهره انقدر تعریفشو کردم منو از اتاق پرت کرد بیرون😆😆😆😆

شاید چون اعتقاد داری ، من به هیچ عنوان اعتقاد ندارم به چشم

شما به قرص سردرد اعتقاد داری؟؟ 

مثلاً یکی اعتقاد نداشته باشه قرص موثر نیست؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شما به قرص سردرد اعتقاد داری؟؟ مثلاً یکی اعتقاد نداشته باشه قرص موثر نیست؟

اینکه شما قرص که یه چیز فیزیکی و علمیه رو با یه جیز کاملا اعتقادی و غیر واقعی مقایسه میکنی مشخصه خیلی معتقد و متعصبی و خرافات رسوب بسته تو ذهنتون ، موفق باشید 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند