2777
2789
عنوان

یه چیز حالب از نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 36 پست
اینکه شما قرص که یه چیز فیزیکی و علمیه رو با یه جیز کاملا اعتقادی و غیر واقعی مقایسه میکنی مشخصه خیل ...

با خرافات منم موافقم نیستم .

راه های کسب معرفت 

عقل و  نقل دل و حواس که همون علوم تجربی باشه. 

حواس ما چیزای که قابل حس کردن باشن رو درک میکنن مثل همین هام پزشکی و دارو .ممکنه این علم به یقین رسیده باشه مثل همین قرص سردرد ممکنه هم تغییر کنه مانند برخی از دانش ها که صدرصدی نشدن. 

عقل خب میشه فلسفه و حکمت 

دل هم میشه کشف و شهود و عرفان 

اما نقل چیه؟ آیات و روایات که از جانب خدا که ما رو آفریده و بهترین چیزارو برای ما میخواد بهمون میگه 

بعضی موارد مثل همین چشم زخم که مادی نیست از راه حواس آیا تشخیص و اندازه گیری نیستن پس ما نمی‌توانیم از راه حواس بگیم که فلان قضیه غیر مادی وجود نداره.

باید از راه های دیگه بریم جلو 

عقل هم اینو ثابت میکنم عرفا هم با چشم دل دیدن این قضیه رو 

نقل هم آیات روایت زیادی داریم 

موفق باشید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

با خرافات منم موافقم نیستم .راه های کسب معرفت عقل و نقل دل و حواس که همون علوم تجربی باشه. حواس ما ...

مطمئنم خودتم نفهمیدی چی گفتی ، مرد حسابی داستان تایپ کردی برام ؟ اعتقاد اعتقاده دیگه ، شما ک نمیتونی ب زور ب یکی بگی به یه چیزی اعتقاد داشته باشه چون شما داری ، من ندارم و خوشمم نمیاد از این چیزا ، اگه دنیا انقد چرت باشه که با چشم یکی دیگه زندگی یکی خراب شه پس قدرت خدای شما کجاست ؟؟ همینقد کشکی با چشم یکی یه چیزی خراب میشه ؟؟ این خدایی ک گفتی پس اونقد توانا نیست حتما ک بتونه جلوی چشم یکیو بگیره ، من اعتقاد ندارم چون میدونم خدای من اتقد قدرتمنده که زندگی و مسائل من با چشم یکی دیگه به هم نمیریزه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنم خودتم نفهمیدی چی گفتی ، مرد حسابی داستان تایپ کردی برام ؟ اعتقاد اعتقاده دیگه ، شما ک نمیتونی ...

همه چیز به خواست خداست منتها خواست تکوینی خدا 

شما خواست تشریعی خدا رو از خواست تکوینی خدا جدا کنید 

یکی میاد از شما دزدی میکنه خدا نمیتونه جلوشو بگیره؟؟؟؟ 

پس کجاست؟؟؟؟؟ چه خدای ضعیفی ؟ 

خواست تشریعی خدا این بود که آی دزد دزدی نکن عبادت کن انفاق کن 

ولی دزد نافرمانی خدارو کرد و دزدی کرد این دزدی طبق خواست تکوینی خدا محسوب میشه 

چون همه امور عالم به خواست خداست اصلا هیچ موثری در عالم بجز خدا وجود ندارد. 

مطالب زیاده سوالی بود در خدمتم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

همه چیز به خواست خداست منتها خواست تکوینی خدا شما خواست تشریعی خدا رو از خواست تکوینی خدا جدا کنید ی ...

قیاس مع الفارق میکنی برادر 

یه خانمی هر وقت میخواسته هات داگ سرخ کنه از هر دو طرف سرشو میزده ، شوهرش میپرسه چرا اینجوری میکنی ؟ میگه نمیدونم والا مادرم میکرد ، انقد پرس و جو میکنن میرسن به اونی که اول اینکارو میکرده ، جویا میشن دلیل این کار چیه؟؟ حکمتی نهفته ست توش ؟ خانم میگه نه والا تابه م کوچیک بود هات داگ توش جا نمیشد سرشو میزدم جا شه ، اما کسایی که ازش تقلید کرده بودن فکر میکردن حتما دلیلی داره ، خیلی از خرافات و اعتقادات هم همینطور شکل میگیره ، ما نمیدونیم از کجا نشات گرفته و چیشده که همچین مسائلی تبدیل به باور شده .

شما هر چقدر بگی ، من نه توی زندگیم نه هیچ جای دیگه ای تا حالا چشم نطر و تجربه نکردم ، با اینکه خیلی ام دختر موفقی ام و اطرافیان خیلی تجسین میکنن و غبطه ی پشتکار و شرایطمو میخورن ولی تاثیری تو زندگیم نداشته ، اگه چشم قرار بود کار کنه ، الان منم باید به خاک سیاه مینشستم😂

قیاس مع الفارق میکنی برادر یه خانمی هر وقت میخواسته هات داگ سرخ کنه از هر دو طرف سرشو میزده ، شوهرش ...

الحمدالله که کار نکرده روی شما 

قرار نیست هر کسی قوری چشم بخوره 

یکی از آثار دعاهای مستجاب نشده ما دفع همین چشم زخم هاست 

خیلیا میپرسن دعام مستجاب نشد حاجتم نگرفتم قهرم با خدا 

بهشون میگیم آثار زیادی داشته دعاهات که یکیش همین دفع اثر چشم زخم هستش . 

یا حتی دفع اثر جادو 

چرا ما چشم زخم قبول داریم؟  آیات و روایات زیادی داریم و متکلمین ما با علومی که دارن این قضیه رو تایید کردن . 

بازم خدارو شکر قطعا دعای خیر پشت راه شماست و اهل صدقه هستید 

الحمدالله که کار نکرده روی شما قرار نیست هر کسی قوری چشم بخوره یکی از آثار دعاهای مستجاب نشده ما دفع ...

هر چی گفتم شما حرف خودتو زدی ، حالا جسارتا حقوق میخونی ؟تو دور اطرافم وکیل و قاضی زیاد دیدم مثل اونا حرف میزنی🤣

الحمدالله که کار نکرده روی شما قرار نیست هر کسی قوری چشم بخوره یکی از آثار دعاهای مستجاب نشده ما دفع ...

من به چشم زخم اعتقادی ندارم ، چون خدای خودمو توانا میدونم ، اما خب از حق نگذریم صدقه زیاد میدم اونم همینجوری دلی هیچ دلیل خاصی نداره نه دنبال رفع ۷۰ بلا ام نه چیزی 

هر چی گفتم شما حرف خودتو زدی ، حالا جسارتا حقوق میخونی ؟تو دور اطرافم وکیل و قاضی زیاد دیدم مثل اونا ...

حرف خودمو نزدم

نه حقوق نخوندم .

سوالی بود در خدمتم در امور اعتقادی و شبهات

حرف خودمو نزدمنه حقوق نخوندم .سوالی بود در خدمتم در امور اعتقادی و شبهات

پس بسم الله .

مسئلتون 😁

اینکه میگن یه سریا چشمشون شوره فتوایی ، توضیحی ، چیزی داره ؟

البته که من مسئله ی چشم زخم و از چشم شوری کاملا جدا میدونم

من به چشم زخم اعتقادی ندارم ، چون خدای خودمو توانا میدونم ، اما خب از حق نگذریم صدقه زیاد میدم اونم ...

شما نیازی نیست دنبال دفع بلا باشید وقتی صدقه میدید خودبخود اون هفتاد بلا رو از شما دفع میکنه . 

مثال دزد رو زدم دیگه خدا توانا هست و هیچ چیزی در عالم بدون خواست خدا نیست  

خدا یک آن اراده شو برداره همه ما و کل عوالم هستی نابود میشن. منتها خدا میخواد ما با اختیار خودمون کار خوب انجام بدیم تا به مقام خلیفه اللهی برسیم . 

هر کسی بر خلاف خواست تشریعی خدا عمل کنه عذاب میشه چه دزد کسی که عمدا چشم بزنه . 

پس بسم الله .مسئلتون 😁اینکه میگن یه سریا چشمشون شوره فتوایی ، توضیحی ، چیزی داره ؟البته که من مسئله ...

چشم شور همون چشم زخمه دیگه.

فتوا رو برای مسائل فقهی میدن 

این قضیه چشم یک مسأله اعتقادی هستش و براساس علم فقه نیست که فقهای ما بخوان فتوا بدن 

ولی توصیه متکلمین به چشم شور ها این هست که ماشاالله زیاد بگن وقتی چیزی به چشمشون میاد.و عمدی چشم. نزنن 

چشم شور همون چشم زخمه دیگه.فتوا رو برای مسائل فقهی میدن این قضیه چشم یک مسأله اعتقادی هستش و براساس ...

اها پس چشم زخم روم کار نمیکنه بخاطر اینه که هر کی تعریف میکنه ازم میگه ماشالله😆

احساس میکنم با یه طلبه از قم دارم صحبت میکنم 

اها پس چشم زخم روم کار نمیکنه بخاطر اینه که هر کی تعریف میکنه ازم میگه ماشالله😆احساس میکنم با یه طل ...

شاید . شایدم اثر صدقات باشه و اثر دعاهای شما 

شما دعا میکنی پولدار بشی ولی نمیشی در عوض چشم زخم اثر نمیکنه این مثال بود البته 

و شایدم شور چشمی نزدیک شما نیومده و شایدم به چشمش نیومده باشید . 

نه طلبه نیستم ولی بجاش از مشهد هستم 

شاید . شایدم اثر صدقات باشه و اثر دعاهای شما شما دعا میکنی پولدار بشی ولی نمیشی در عوض چشم زخم اثر ن ...

ولی من همچنان بر این باورم که چون اعتقادی بهش ندارم روم کار نمیکنه😅

چون از همه لحاظ به شدت تو چشم اطرافیا هستم و ادم حسود دورم زیاده 

باز ممنون ، رفتی حرم جای مام زیارت کن 

ولی من همچنان بر این باورم که چون اعتقادی بهش ندارم روم کار نمیکنه😅 چون از همه لحاظ به شدت تو چشم ا ...

حتما دعا و بجای شما زیارت میخونم و نماز زیارت میخونم. 

البته نکته ای هست. این که تلقین منفی خیلی اثر می‌ذاره 

و چون تلقین منفی رو ندارید. این خیلی اثر مثبت داره واسه شما. 

شما هم هر جا هستید برای من دعا کنید