من دعاهام همه خیره ، از درگاه خدا همش خیر میشنوم😆البته شوخی کردم باشه دعا میکنم
قطعا همینطوره
متشکرم از شما.
بازم سوالی شبهه ای چیزی داشتین هر زمان بود تگ کنید منو پاسخگو خواهم بود.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
یه بار زنگ زده بودم پاسخگویی سوالات شرعی مشهد حرم امام ، منو یاد اونا انداختی برادر😂ممنون که صبور و ...
خواهش میکنم وظیفه م بود.
ممنون که حوصله کردین و وقت گذاشتین