2777
2789
عنوان

یه چیز حالب از نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 36 پست
حتما دعا و بجای شما زیارت میخونم و نماز زیارت میخونم. البته نکته ای هست. این که تلقین منفی خیلی اثر ...

من دعاهام همه خیره ، از درگاه خدا همش خیر میشنوم😆البته شوخی کردم 

باشه دعا میکنم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من دعاهام همه خیره ، از درگاه خدا همش خیر میشنوم😆البته شوخی کردم باشه دعا میکنم

قطعا همینطوره 

متشکرم از شما. 

بازم سوالی شبهه ای چیزی داشتین هر زمان بود تگ کنید منو پاسخگو خواهم بود.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا همینطوره متشکرم از شما. بازم سوالی شبهه ای چیزی داشتین هر زمان بود تگ کنید منو پاسخگو خواهم بود ...

باشه حاج اقا 

باشه حاج اقا

انشالله سلامت و عاقبت بخیر باشید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

انشالله سلامت و عاقبت بخیر باشید

یه بار زنگ زده بودم پاسخگویی سوالات شرعی مشهد حرم امام ، منو یاد اونا انداختی برادر😂

ممنون که صبور و با ادب بودین 🥰موفق باشی

یه بار زنگ زده بودم پاسخگویی سوالات شرعی مشهد حرم امام ، منو یاد اونا انداختی برادر😂ممنون که صبور و ...

خواهش میکنم وظیفه م بود. 

ممنون که حوصله کردین و وقت گذاشتین