2777
2789

ببینید این تجربه رو چند سال پیش داشتم 

من خابیدم و خابم برد ولی یهو همون لحظه صدای در خونمون اومد و صدای پا و خیلی وحشیانه اومد درو باز کرد و اومد بالا سرم و صداشم میشنیدم که شوهرمه و میگف بلند شو بسه ولی من زیر پتو بدنم از ترس میلرزیدو نفس نفس میزدمو نمیشد بلند بشم حتی به من لگد زد و درد هم داشتم ولی هرچی زور میزدم بیدار بشم نمیشد و میگفتم من بیدارم ولم کن تورو  خدا بزار بیام بیرون از زیر پتو ولی داشتم خفه میشدمو نمیشد  خیلی از ترس داشتم میمردم و هرچی تقلی میکردم بلند بشم نمیشد و بعد صدا و حضورش بالا سرم کم شد و چندبار انگار رفتو اومد و محکم میخورد تو در و من تو عالم خابی که خاب نبودم خدا رو قسم دادم چندبار و کمک خاستم تا بالاخره تونستم نفس بکشمو بیدار بشم 

این یعنی چی 

که ادم میدونه این یه خابه ولی نمیتونه خودشو نجات بده و اکثر وقتی تنهام اتفاق میفته 

تورو خدا اگه کسی تجربه این چنینی داره و میدونه این چیه بگه من چندسال پیش همیشه اینطوری میشدم و واقعا حضورشو بالا سرم حس میکردمو میفهمیدم داره خفم میکنه و بد و حشتناک میخندید بالا سرم 

همیشه هم به شکل و صدای شوهرم ظاهر میشد و یهو غیبش میزد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلج خواب. وقتی اکسیژن کم به مغز میرسه اینطور میشه و توهم میزنی 

همون پتو کشیدی روی سر باعثش شده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

واییییییییییی من اول ازدواجم تنها میموندم خونه همش میدیدم و حس میکردم دزد داره تو خونمون میدونه قشنگ صدای قدماشو حس میکردم ولی نمیتونستم بیدار شم ی بار همسرم بود تو خواب صداش میکردم ولی ی سنگینی ای اجازه نمی‌داد بیدار شم

راه ورود و خروج هوای اتاق ت رو کنترل کن 

یعنی باید اکسیژن خونه ردیف باشه 

این ممکنه باشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد