2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین من حق دارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 41 پست
باورت میشه دو هفته پیش برادر شوهرم گفته بود بهش می‌خوام تولد زنم بیام خونه شما سورپرایز کنم اینم بدو ...

من بودم میرفتم خونه ی مامانم میگفتم به من چه خودش میدونست ث مهمونای خرررش ولی پیشنهادم اینه که حتما از مشاور کمک بگیر ۱۴۸۰ زنگ بزن

به خدا زن قانعی هستم همش به فکر جیب شم همش کوتاه میام سرو صدا نمیکنم ولی وقتی این چیزا رو میبینم توق ...

فعلا ‌تمرین کن نفس عمیق بکشی‌ تا آروم شی هر وقت یادت اومد یه نفس عمیق بکش بعد با آرامش شوهذتو بیار تو تیم خودت بعد نوبت شستن خواهر برادرهاشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بآید بعدش برادر سوهرتو میشستی

میگم میتونم بشورم خوبم میتونم ولی نمیزاره حرف بزنم منم خسته شدم از بس تو خودم ریختم خدایی خیلی پرویی هست تولد جاری رو بیان خونه جاری بگیرن من چه گناهی کردم به شوهرم گفتم مینداختی گردن من میگفتی خانومم حسودیش میشه بیاین اینجا تولد بگیرین واقعا آدم کوچیکه میشه مثل این تالارا بیاد سرویس بده به خانواده جاری

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
من بودم میرفتم خونه ی مامانم میگفتم به من چه خودش میدونست ث مهمونای خرررش ولی پیشنهادم اینه که حتما ...

مشاور رفتم دو سه سال پیش گفتن جداشو ولی من به خاطر بچه هام باهاش موندم حتی دیگه علاقه هم بهش ندارم خودش طلاقم نمیده از کجا میخواد همچین زن حرف گوش کنی پیدا کنه

حق داری ازمشاور کمک بگیررر کاملا حق با شماست

عزیزم مشاور و روانشناس میگن جدا شو باورت میشه افسردگی شدید گرفتم دو سه بارم دست به خودکشی زدم از دست این مرد و خونوادش ولی این طلاقم نمیده

میگم میتونم بشورم خوبم میتونم ولی نمیزاره حرف بزنم منم خسته شدم از بس تو خودم ریختم خدایی خیلی پرویی ...

اصلا اینجوری فک نکن عزیزم اصلااا 

این ادمارو فقط باید دایورت کرد 

نه که با دهن گذاشتن بهشون شان خودتو بیاری پایین 

من جای شما بودم همه چیو ب نفع خودم تموم میکردم میگفتم ببین چه جاریه خوبم برات تولد گرفتم مثلا خدا برسونه تولد من براتون بگیرم خودمو میبردم بالا خودمو عزیز میکردم دوبار ببینن اینجوری میکنی خودشونو جم میکنن از لج شما اینکارارو میکنن

میگم ک زندگی زناشویی سیاسته همش مخصوصا با ادمای بد ذات

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
بعدشم وقتی میبینه شمام مث خانوادش بهش سرکوفت میزنی قطعا طرف اونارو میگیره زندگی زناشویی همش سیاستهمن ...

اینو بکشی جواب اونا رو نمیده به خدا هر سری دلم میشکنه از حرفاشون منم آدمم چه گناهی کردم مادرشو که نگو اینقدر بارم میکنه که حساب نداره خدا ازشون نگذره

عزیزم مشاور و روانشناس میگن جدا شو باورت میشه افسردگی شدید گرفتم دو سه بارم دست به خودکشی زدم از دست ...

شما بابدتخلیه شی من موافق طلاق نیستم چون بچه هاتگناهی ندارن شما مسئولی در مقابلشون ولی بدون اجازه ی همسرت‌خانوادشون دوبار بشوری حل میشه 

اصلا اینجوری فک نکن عزیزم اصلااا این ادمارو فقط باید دایورت کرد نه که با دهن گذاشتن بهشون شان خودتو ...

خیلی بد ذاتن خیلی فقط بلدن سواستفاده کنن فقطم از این داداششون سواستفاده میکنن تو پنج تا داداش چون ساده گیر آوردن میدونن رو حرفاشون حرف نمیزنه 

شما بابدتخلیه شی من موافق طلاق نیستم چون بچه هاتگناهی ندارن شما مسئولی در مقابلشون ولی بدون اجازه ی ...

دقیقا باید خودمو خالی کنم روشون خیلی خسته شدم ازشون نمیکشم از فضولی ها و دخالتاشون

اینو بکشی جواب اونا رو نمیده به خدا هر سری دلم میشکنه از حرفاشون منم آدمم چه گناهی کردم مادرشو که نگ ...

جلوی شما قرار نیست اینکارو کنه اینا ب مرور زمان درس میشه 

من میفهمم چی میگی ولی کلا بیخیالش شو برات مام نباشه ن خودش نه کاراش ن خانوادش اصلا واگذارش کن ولش کن

ب خودت اهمست بده ب خودت برس اگ میتونی برو سرکار باشگاه اینور اونور اینم درس میشه 

مطمئن باش

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
خیلی بد ذاتن خیلی فقط بلدن سواستفاده کنن فقطم از این داداششون سواستفاده میکنن تو پنج تا داداش چون سا ...

مثل شوهرمنه

داداش بزرگه اس خیلی بدبخته ولی میگم یواش یواش درس میشه فقط باید صبور باشی خودتو بکشی بالا

جلوی شما قرار نیست اینکارو کنه اینا ب مرور زمان درس میشه من میفهمم چی میگی ولی کلا بیخیالش شو برات م ...

آخه فقط با خودش که حرف نمیزنن زنگ میزنن تیکه هاشون برای منه نمیدونم زنت اینجور زنت اونجور نمیدونم زنت طلاهاشو قایم میکنه که ما نبینیم که چی بشه به خدا طلایی ندارم که قایم کنم نمیدونم از کجاشون در میارن تو مکالماتشون نود درصدش با منه بدبخت هستن اینم مثل ماست گوش میکنه هیچی هم نمیگه